Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 13.09.2024 13:11. Дата последних изменений - 11.10.2024 15:47

Послуги з розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Томашівка та с.Дорогинка Фастівського р-н Київської області » -

Идентификатор закупки UA-2024-09-13-006969-a  
ID 07b9395ba1414261a67701f7fad853e7  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ТОМАШІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА  
Общая ожидаемая стоимость закупки 1`733`800.00 Гривна (с НДС)  
Общий размер обеспечения тендерных предложений 52`014.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги с особенностями  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  

Нужна банковская гарантия?

 
Закупка объявлена
13.09.24
Период уточнений
до 11.10.24
Период обжалования
до 11.10.24
Прием предложений
до 14.10.24
Имеются вопросы без ответа (жалобы без решения)
с08.10.24
Процедура приостановлена из-за жалобы
Аукцион
15.10.24
16.09.2024, 13:32
Щодо вимог/умов тендерної документації
Общий вопрос о закупке
1. Відповідно до умов тендерної документації та п. 4.1. проекту Договору, надання послуги здійснюється з дня підписання Договору до 01.04.2025 р. Проте, згідно з п. 9.1. проекту Договору, термін дії Договору до 31.12.2024 року. У зв’язку з цим, необхідно внести зміни до п. 9.1. проекту Договору.



2. Згідно з вимогами встановленими кваліфікаційними критеріями (Додаток №3 до тендерної документації), учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати інформацію та документи про сертифікованого інженера – геодезиста - не менше 1 (одного) за основним місцем роботи.

Разом з тим, відповідно до пункту 5 Технічного завдання (Додаток №2 до тендерної документації), «в процесі планування та виконання робіт обов’язкова наявність працючого, або залученого на договорній основі сертифікованого інженера-геодезиста. На підтвердження надати діючі сертифікати інженера-геодезиста та завірену в установленому порядку копію договору».

У зв’язку з цим, необхідно привести у відповідність вимогу тендерної документації.



3. Згідно з вимогами встановленими кваліфікаційними критеріями (Додаток №3 до тендерної документації), учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати «не менше 2 аналогічних договорів щодо виготовлення/розроблення/внесення змін до генерального плану, що підтверджують його виконання в повному обсязі, а також не менше 2 договорів щодо виконання топографо-геодезичних робіт з виготовленням планів М 1:2000 населених пунктів з усіма додатками та копію документа(ів), що підтверджують його виконання в повному обсязі».

Чи може Учасник у складі тендерної пропозиції надати поєднаний договір на виготовлення/розроблення/внесення змін до генерального плану та щодо виконання топографо-геодезичних робіт з виготовленням планів М 1:2000?

У разі подання поєднаного договору, чи буде він зарахований як подача аналогічного договору щодо виготовлення/розроблення/внесення змін до генерального план та виконання топографо-геодезичних робіт з виготовленням планів М 1:2000?



4. Згідно з вимогами встановленими кваліфікаційними критеріями (Додаток №3 до тендерної документації), учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати сертифікат на керування дрону.

Проте, вимога щодо наявності сертифікату на керування дрону не передбачена чинним законодавством України. Відповідно до вимог Закону України «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність», топографо-геодезичні і картографічні роботи виконуються сертифікованим інженером-геодезистом.

У зв’язку з цим, необхідно виключити з тендерної документації вимогу щодо надання сертифікату на керування дрону.



5. Згідно з вимогами встановленими кваліфікаційними критеріями (Додаток №3 до тендерної документації), учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати «підтвердження, що Учасник має право здійснювати обліт територій територіальної громади з метою отримання дозволеної законодавством України первинної інформації для виконання послуг у вигляді Довідки».

Враховуючи, що дозвіл Київської обласної державної адміністрації надається на конкретні роботи з топографо-геодезичного знімання на основі підписаного договору, чи буде достатнім надання довідки (гарантійного листа) Учасником щодо отримання дозволу Київської обласної державної адміністрації за результатами тендерної закупівлі та перемоги в тендері.

Ответ заказчика (ответ зарегистрирован17.09.2024, 10:16)
Шановний учасник, дякую за звернення. Сприводу питання:
1. були внесені зміни до проекту договору.
2. Привели у відповідність вимогу тендерної документації.
3. Так може, внесли зміни до додатку 3 тендерної документації.
4. Зазначаємо, що вимога встановлена відповідно до п. 2 частини 2 статті 16 Закону України «Про публічні закупівлі», де обов’язковою є наявність саме працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Підтвердженням такої кваліфікації, необхідних знань та досвіду в частині керування дрону, які будуть застосовуватись для надання послуг, є саме надання відповідних сертифікатів щодо проходження курсу навчання з керування БПЛА оскільки такі БПЛА застосовуються при наданні послуг визначених в рамках даної процедури закупівлі, де є послуги з виконання топографо-геодезичної зйомки с.Томашівка та с.Дорогинка в масштабах 1:2000 Томашівської територіальної громади, а не лише створення топографічної карти/плану.
5.Так буде достатнім, були внесені зміни.
18.09.2024, 12:44
Вимоги тендерної документації
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовнику, у зв'язку з наявністю вимоги тендерної документації (кваліфікаційні критерії) щодо надання у складі тендерної пропозиції сертифікату на управління дроном, звертаємось з проханням надати посилання на нормативно-правовий документ згідно якого встановлюється така виомга. У разі відсутності законодавчої вимоги, просимо внести зміни до тендерної документації.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован19.09.2024, 11:14)
Зазначаємо, що вимога встановлена відповідно до п. 2 частини 2 статті 16 Закону України «Про публічні закупівлі», де обов’язковою є наявність саме працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Підтвердженням такої кваліфікації, необхідних знань та досвіду в частині керування дрону, які будуть застосовуватись для надання послуг, є саме надання відповідних сертифікатів щодо проходження курсу навчання з керування дроном оскільки такі дрони застосовуються при наданні послуг визначених в рамках даної процедури закупівлі, де є послуги з виконання топографо-геодезичної зйомки с.Томашівка та с.Дорогинка в масштабах 1:2000 Томашівської територіальної громади, а не лише створення топографічної карти/плану.
24.09.2024, 16:54
Щодо умов тендерної документації
Общий вопрос о закупке
Відповідно до умов тендерної документації "Замовник не вимагає від учасника процедури закупівлі під час подання тендерної пропозиції в електронній системі закупівель будь-яких документів, що підтверджують відсутність підстав, визначених у пункті 47 Особливостей (крім абзацу чотирнадцятого цього пункту), крім самостійного декларування відсутності таких підстав учасником процедури закупівлі відповідно до абзацу шістнадцятого пункту 47 Особливостей."
Звертаємо увагу на те, що Абзац чотирнадцятий пункту 47 виключено на підставі Постанови КМ № 382 від 02.04.2024.
У зв'язку з цим, необхідно внести зміни до тендерної документації.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован24.09.2024, 23:09)
Шановний учаснику, внесені зміни до тендерної документації!