Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 27.11.2024 09:57. Дата останніх змін - 27.11.2024 09:57

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Печінка яловича, заморожена

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-11-27-002144-a  
ID d41e700d266c47a6a6ea2c90f5bc01f2  
Ідентифікатор плану UA-P-2024-11-27-001807-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальне підприємство "Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни" Полтавської обласної ради  
Очікувана вартість закупівлі 153`200.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
27.11.24
Подання пропозицій
до 02.12.24
Залишилось 5 днів Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 20 (двадцяти) календарних днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 20 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39600, Україна, Полтавська область, Кременчук, вул. І. Сердюка, 23/1
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 660 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39600, Україна, Полтавська область, Кременчук, вул. І. Сердюка, 23/1
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 250 кілограм
3)
Печінка яловича, заморожена
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39600, Україна, Полтавська область, Кременчук, вул. І. Сердюка, 23/1
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 350 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
П. 2. Договір про закупівлю товару з урахуванням особливостей мясо1.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.11.2024 09:56
Версія документу від: 27.11.2024 09:56
ID: 783cf17d1a2f4bcf8041367fcb51dc8e
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.11.2024 09:57
Версія документу від: 27.11.2024 09:57
ID: f148101d7f274268832cc5a62044fd28

Параметри тендеру

Електронний аукціон Ні  
Послідовний порядок розгляду пропозицій Так  
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю Так  
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю Так  
Попередня кваліфікація Ні  
Мінімальна кількість пропозицій 1  
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками Так  
Оскарження умов тендерної документації Ні  
Оскарження результатів визначення переможця Ні  
Оскарження відміни закупівлі Ні  
Обмежений доступ Ні  
Очікувана вартість Так  
Оскарження результатів кваліфікації Ні  
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій 0  
Тривалість оскарження результатів кваліфікації 0  
Тривалість оскарження результатів визначення переможця 0  
Тривалість оскарження відміни закупівлі 0  
Кількість днів для надання пояснень на звернення 0  
Тривалість кваліфікації 0  

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Термічний стан : охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Частина : кури-тушки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту : ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Термічний стан : охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Частина : м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Вид : яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Печінка яловича, заморожена
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан : заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Частина : печінка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024
Вид : яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.11.2024

Дати та строки

Дата публікації 27.11.2024 09:57  
Початок періоду прийому пропозицій 27.11.2024 09:57  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 02.12.2024 08:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальне підприємство "Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни" Полтавської обласної ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 04543507  
Юридична адреса 39600, Україна, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Ігоря Сердюка, буд. 23/1