Процедура закупівлі оголошена 09.11.2024 14:22. Дата останніх змін - 13.11.2024 00:00
Філе куряче, охолоджене
Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-11-09-000459-a | |
ID | 90a9a70098c1416b9d7a9e23fd1fac54 | |
Ідентифікатор плану | UA-P-2024-11-08-009729-a |
Очікувана вартість закупівлі
36`278.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Постачання партіями
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" | |
Очікувана вартість закупівлі | 36`278.00 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
09.11.24
Подання пропозицій
до 13.11.24
Кваліфікація переможця
з 13.11.24
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Опис | Розрахунки проводяться поетапно шляхом оплати Замовником-розпорядником коштів, після пред’явлення Постачальником накладних на оплату товару. Замовник - розпорядник коштів протягом 7 (семи) банківських днів з дати отримання накладних та відповідного фінансування в межах кошторисних призначень, подає доручення на здійснення платежу в органи управління державної казначейської служби України. У разі затримання бюджетного фінансування розрахунок за поставлений Товар здійснюється протягом 3 (трьох) банківських днів з дати отримання Замовником на свій рахунок бюджетних коштів, призначених на фінансування закупівлі. | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 7 банківські дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46010, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Текстильна, буд. 8
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18.11.2024 - 24.12.2024
Умови постаки: Постачання партіями
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 220 кілограм
|
Тендерна документація
Проект договору
проект договору філе куряче охолоджене.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 09.11.2024 14:17
Версія документу від: 09.11.2024 14:17
ID: eb1965716f9c47e6927bc8b67f6159eb
|
|
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 09.11.2024 14:22
Версія документу від: 09.11.2024 14:22
ID: 44377a10428c46a199819ee0fab95a3d
|
Опис критеріїв
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан : охолоджене
Частина : філе
|
Дати та строки
Дата публікації | 09.11.2024 14:22 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 09.11.2024 14:22 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 13.11.2024 00:00 | |
Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 03072170 |
Юридична адреса | 46010, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Текстильна, буд. 8 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 13.11.2024 00:00
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
3
Фізична особа-підприємець ВОЙТОВИЧ СТЕПАН ІВАНОВИЧ
ID: 539175e7071a447882e202ec1f051ffa
34`760.00
Гривня з ПДВ
Протокол розкриття
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
34`760.00
Гривня з ПДВ
На розгляді
13.11.2024 00:00