Процедура закупівлі оголошена 08.11.2024 12:00. Дата останніх змін - 08.11.2024 12:00
Крупа перлова -
Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-11-08-005888-a | |
ID | f4772006c0e84302b247b54e856f098f |
Очікувана вартість закупівлі
90`300.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до крупи ячмінної перлової. 1. Крупа ячмінна перлова № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. 4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 15 місяців.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) | |
Очікувана вартість закупівлі | 90`300.00 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій |
Закупівля оголошена
08.11.24
Подання пропозицій
до 13.11.24
Залишилось 5 днів Поспішайте взяти участь!