Процедура закупівлі оголошена 07.11.2024 14:55. Дата останніх змін - 07.11.2024 14:55
Ковбаса сирокопчена
Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-11-07-010758-a | |
ID | 9dd55774002749d1b9da65b1ae3ea960 | |
Ідентифікатор плану | UA-P-2024-11-07-013448-a |
Очікувана вартість закупівлі
330`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса сирокопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість. 3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови». 4. Строк придатності сирокопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 діб.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) | |
Очікувана вартість закупівлі | 330`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
07.11.24
Подання пропозицій
до 13.11.24
Залишилось 5 днів Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Опис | Оплата виключно в гривнях. | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 20 робочі дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Класифікація за ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Черкаська область, Черкаси
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 10.12.2024
Умови постаки: Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса сирокопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.
2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість.
3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови».
4. Строк придатності сирокопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 діб.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1200 кілограм
|
Тендерна документація
Проект договору
Прооєкт договору Ковбаса сирокопчена.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 07.11.2024 14:54
Версія документу від: 07.11.2024 14:54
ID: 38abe660e6184c779f47c9dde65b8616
|
|
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 07.11.2024 14:55
Версія документу від: 07.11.2024 14:55
ID: c790d33eda284b60b51516c43001b98b
|
Опис критеріїв
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
За способом обробки : сирокопчена
Склад м'ясної сировини : свинина, яловичина
Сорт : вищий
|
Дати та строки
Дата публікації | 07.11.2024 14:55 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 07.11.2024 14:55 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 13.11.2024 08:15 | |
Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 14321512 |
Юридична адреса | Україна, Черкаська область, Черкаси |