Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 27.09.2024 11:19. Дата останніх змін - 27.09.2024 11:19

Сир твердий 50% без добавок, сир кисломолочний, 9 %

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-09-27-003820-a  
ID 37f117482d41436abdf6300609260d8a  
Ідентифікатор плану UA-P-2024-09-26-010225-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50%, без добавок; Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти. Добавки: ні Масова частка жиру: 50% Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 30 кг. згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки. Добавки: ні Масова частка жиру: 9% Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг. Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 100 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2024 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальне некомерційне підприємство "Міська дитяча лікарня № 5" Харківської міської ради  
Очікувана вартість закупівлі 19`600.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
27.09.24
Подання пропозицій
до 02.10.24
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис 4.1. Спосіб розрахунків – безготівковий. 4.2. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару. 4.3. Ціна одиниці товару встановлюється в національній валюті України та не може бути змінена в односторонньому порядку до повного виконання сторонами зобов’язань за договором. 4.4. До рахунка додаються: накладна, сертифікати якості.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Сир твердий 50%, без добавок
Класифікація за ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61099, Україна, Харківська область, Харків, вул.Каденюка, буд.43
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2024
Умови постаки: згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50%, без добавок; Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти. Добавки: ні Масова частка жиру: 50% Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 30 кг. згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки. Добавки: ні Масова частка жиру: 9% Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг. Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 100 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2024 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 30 кілограм
2)
Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554
Класифікація за ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61099, Україна, Харківська область, Харків, вул.Каденюка, буд.43
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2024
Умови постаки: згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50%, без добавок; Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти. Добавки: ні Масова частка жиру: 50% Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 30 кг. згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки. Добавки: ні Масова частка жиру: 9% Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг. Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 100 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2024 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Договір Сир твердий та Сир кисломолочний.doc
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.09.2024 11:17
Версія документу від: 27.09.2024 11:17
ID: ff8638d42c2a4ac986494a878cebeaa6
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.09.2024 11:18
Версія документу від: 27.09.2024 11:18
ID: 79bbf942db6349f7a39ad8faa311a06e

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Сир твердий 50%, без добавок
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Добавки : без добавок
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.09.2024
Масова частка жиру Очікуване значення: 50 %
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.09.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Добавки :
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.09.2024
Відповідність ДСТУ 4554 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.09.2024
Масова частка жиру Очікуване значення: 9 %
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.09.2024

Дати та строки

Дата публікації 27.09.2024 11:19  
Початок періоду прийому пропозицій 27.09.2024 11:19  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 02.10.2024 11:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальне некомерційне підприємство "Міська дитяча лікарня № 5" Харківської міської ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 02003528  
Юридична адреса 61099, Україна, Харківська область, Харків, вулиця Каденюка, будинок 43