Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 28.08.2024 15:45. Дата останніх змін - 13.09.2024 17:28

Послуги з побудови, створення та впровадження систем пожежної сигналізації в приміщенні Чернівецького міського фольклорного театру-студії «ҐЕРДАН», що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Чернівців за адресою м. Чернівці, вул. Поповича, 4 -

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-08-28-008561-a  
ID 2665fe924e3843b8bff3638b9fefd524  
Загальна очікувана вартість закупівлі
112`792.80 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Загальна очікувана вартість закупівлі 112`792.80 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
28.08.24
Період уточнень
до 02.09.24
Період оскаржень
до 02.09.24
Подання пропозицій
до 05.09.24
Аукціон
05.09.24
Кваліфікація переможця
з 05.09.24
Пропозиції розглянуті
з 06.09.24
Завершена
13.09.24
30.08.2024, 11:55
сертифікат відповідності
Загальне запитання щодо оголошення
Вимога:Копія чинного на момент подання тендерної пропозиції сертифікату відповідності послуг з проектування, монтування, технічного обслуговування та ремонту систем пожежної сигналізації та оповіщення вимогам ДСТУ CEN/TS 54-14:2021 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, пусконалагоджування, введення в експлуатацію, експлуатування та технічного обслуговування». Умовами ТД вимагається надання сертифікату відповідності послуг з проектування, монтування, технічного обслуговування та РЕМОНТУ систем пожежної сигналізації та оповіщення вимогам. Наше підприємство має такий сертифікат, але в ноьму не вказано РЕМОНТ, адже дрібний ремонт може здійснюватися під час технічного обслуговування, а поточний і капітальний ремонт- це вже є монтування. Сама Настанова не містить слово "РЕМОНТ"-Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, пусконалагоджування, введення в експлуатацію, експлуатування та технічного обслуговування». Чи буде підставою для відхилення відсутність слова "ремонт" у сертифікаті?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 30.08.2024, 14:26)
Згідно вимог тендерної документації до закупівлі, учасник у складі пропозиції повинен надати «копію чинного на момент подання тендерної пропозиції сертифікату відповідності послуг з проектування, монтування, технічного обслуговування та ремонту систем пожежної сигналізації та оповіщення вимогам ДСТУ CEN/TS 54-14:2021 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, пусконалагоджування, введення в експлуатацію, експлуатування та технічного обслуговування». Тому, надання Учасником у складі пропозиції тільки копії чинного на момент подання тендерної пропозиції сертифікату відповідності послуг з проектування, монтування та технічного обслуговування систем пожежної сигналізації та оповіщення вимогам ДСТУ CEN/TS 54-14:2021 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, пусконалагоджування, введення в експлуатацію, експлуатування та технічного обслуговування» БУДЕ ВВАЖАТИСЯ НЕВІДПОВІДНІСТЮ ВИМОГАМ ТЕНДЕРНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

Вимога щодо необхідності надання копії чинного на момент подання тендерної пропозиції сертифікату відповідності послуг, зокрема з ремонту систем пожежної сигналізації та оповіщення вимогам ДСТУ CEN/TS 54-14:2021 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування. Частина 14. Настанови щодо побудови, проектування, монтування, пусконалагоджування, введення в експлуатацію, експлуатування та технічного обслуговування», обумовлена тим, що пунктом 2.3. проєкту договору, який є додатком 3 до тендерної документації, визначено, що «гарантійний строк на надані послуги, матеріальні ресурси, що використовувались під час надання послуг, складає не менше 36 (тридцять шість) місяців з дати підписання Актів на приймання наданих послуг. Виконавець протягом дії гарантійного строку приймає на себе зобов’язання безкоштовно усувати всі недоліки, які виникли з його вини». Зважаючи на вищенаведене, у разі виявлення недоліків, Виконавець протягом дії гарантійного строку приймає на себе зобов’язання безкоштовно усувати всі недоліки, які виникли з його вини, зокрема, шляхом здійснення ремонтних робіт.

Також хотіли б зазначити, що поняття «технічне обслуговування» та «монтування» не є тотожними поняттю «ремонт». Зокрема, відмінність між технічним обслуговуванням та ремонтом полягає в тому, що технічне обслуговування передбачає підтримку працездатності (справності) обладнання (системи пожежної сигналізації) з профілактичною метою, а ремонт застосовується вже для його (її) відновлення (коли несправність є очевидною).