Процедура закупівлі оголошена 16.10.2023 10:42. Дата останніх змін - 19.10.2023 12:02
Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ: 4668:2006; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ:4668:2006; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4435:2005; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436:2005
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2023-10-16-002662-a | |
| ID | 5e9be16e3f29452486c07101f7a6f415 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2023-10-16-000810-c |
Очікувана вартість закупівлі
1`236`800.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
1. Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ: 4668:2006; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ:4668:2006; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4435:2005; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436:2005 повинні відповідати технічним (якісним) характеристикам вказаних Замовником в Додатку №2 до Проекту договору про закупівлю (додаються окремим файлом). 2. При поставці Постачальник обов’язково повинен надати наступні документи що підтверджують якість та походження товару: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень) на кожну номенклатурну позицію товару та партію товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. 3. Поставка товару:Постачальник зобов'язаний за заявкою Замовника поставити за свій рахунок товари у розпорядження Замовника разом з усіма документами, необхідними для того, щоб прийняти Товар, протягом 5 (п’яти) днів з моменту подання заявки Замовника. Заявка Замовника подається шляхом надсилання її на поштову адресу, або на електронну адресу, або в телефонному режимі. Поставка повної кількості за договором товару має бути завершена до 25 грудня 2023 року. (Орієнтовно поставка один раз на місяць з моменту підписання договору). 4. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником протягом 10 робочих днів після поставки товарів (партії товару) та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної. 5. Постачальник під час укладення договору про закупівлю повинен надати Замовнику відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Військова частина 9971 | |
| Очікувана вартість закупівлі | 1`236`800.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
16.10.23
Подання пропозицій
до 19.10.23
Закупівля не відбулась
19.10.23
Специфікація закупівлі
| 1) |
Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Волинська область, Луцьк
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2023
Умови поставки: 1. Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ: 4668:2006; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ:4668:2006; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4435:2005; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436:2005 повинні відповідати технічним (якісним) характеристикам вказаних Замовником в Додатку №2 до Проекту договору про закупівлю (додаються окремим файлом). 2. При поставці Постачальник обов’язково повинен надати наступні документи що підтверджують якість та походження товару: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень) на кожну номенклатурну позицію товару та партію товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. 3. Поставка товару:Постачальник зобов'язаний за заявкою Замовника поставити за свій рахунок товари у розпорядження Замовника разом з усіма документами, необхідними для того, щоб прийняти Товар, протягом 5 (п’яти) днів з моменту подання заявки Замовника. Заявка Замовника подається шляхом надсилання її на поштову адресу, або на електронну адресу, або в телефонному режимі. Поставка повної кількості за договором товару має бути завершена до 25 грудня 2023 року. (Орієнтовно поставка один раз на місяць з моменту підписання договору). 4. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником протягом 10 робочих днів після поставки товарів (партії товару) та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної. 5. Постачальник під час укладення договору про закупівлю повинен надати Замовнику відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2000 кілограм
|
| 2) |
Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Волинська область, Луцьк
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2023
Умови поставки: 1. Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ: 4668:2006; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ:4668:2006; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4435:2005; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436:2005 повинні відповідати технічним (якісним) характеристикам вказаних Замовником в Додатку №2 до Проекту договору про закупівлю (додаються окремим файлом). 2. При поставці Постачальник обов’язково повинен надати наступні документи що підтверджують якість та походження товару: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень) на кожну номенклатурну позицію товару та партію товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. 3. Поставка товару:Постачальник зобов'язаний за заявкою Замовника поставити за свій рахунок товари у розпорядження Замовника разом з усіма документами, необхідними для того, щоб прийняти Товар, протягом 5 (п’яти) днів з моменту подання заявки Замовника. Заявка Замовника подається шляхом надсилання її на поштову адресу, або на електронну адресу, або в телефонному режимі. Поставка повної кількості за договором товару має бути завершена до 25 грудня 2023 року. (Орієнтовно поставка один раз на місяць з моменту підписання договору). 4. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником протягом 10 робочих днів після поставки товарів (партії товару) та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної. 5. Постачальник під час укладення договору про закупівлю повинен надати Замовнику відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2000 кілограм
|
| 3) |
Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Волинська область, Луцьк
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2023
Умови поставки: 1. Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ: 4668:2006; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ:4668:2006; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4435:2005; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436:2005 повинні відповідати технічним (якісним) характеристикам вказаних Замовником в Додатку №2 до Проекту договору про закупівлю (додаються окремим файлом). 2. При поставці Постачальник обов’язково повинен надати наступні документи що підтверджують якість та походження товару: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень) на кожну номенклатурну позицію товару та партію товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. 3. Поставка товару:Постачальник зобов'язаний за заявкою Замовника поставити за свій рахунок товари у розпорядження Замовника разом з усіма документами, необхідними для того, щоб прийняти Товар, протягом 5 (п’яти) днів з моменту подання заявки Замовника. Заявка Замовника подається шляхом надсилання її на поштову адресу, або на електронну адресу, або в телефонному режимі. Поставка повної кількості за договором товару має бути завершена до 25 грудня 2023 року. (Орієнтовно поставка один раз на місяць з моменту підписання договору). 4. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником протягом 10 робочих днів після поставки товарів (партії товару) та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної. 5. Постачальник під час укладення договору про закупівлю повинен надати Замовнику відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2000 кілограм
|
| 4) |
Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Волинська область, Луцьк
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2023
Умови поставки: 1. Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ: 4668:2006; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ:4668:2006; Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4435:2005; Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436:2005 повинні відповідати технічним (якісним) характеристикам вказаних Замовником в Додатку №2 до Проекту договору про закупівлю (додаються окремим файлом). 2. При поставці Постачальник обов’язково повинен надати наступні документи що підтверджують якість та походження товару: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень) на кожну номенклатурну позицію товару та партію товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. 3. Поставка товару:Постачальник зобов'язаний за заявкою Замовника поставити за свій рахунок товари у розпорядження Замовника разом з усіма документами, необхідними для того, щоб прийняти Товар, протягом 5 (п’яти) днів з моменту подання заявки Замовника. Заявка Замовника подається шляхом надсилання її на поштову адресу, або на електронну адресу, або в телефонному режимі. Поставка повної кількості за договором товару має бути завершена до 25 грудня 2023 року. (Орієнтовно поставка один раз на місяць з моменту підписання договору). 4. Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником протягом 10 робочих днів після поставки товарів (партії товару) та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної. 5. Постачальник під час укладення договору про закупівлю повинен надати Замовнику відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2000 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проєкт договору мясопродукти.doc
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.10.2023 10:42
Версія документу від: 16.10.2023 10:42
ID: e1632c611ee9480d98a39dfaae725306
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.10.2023 10:42
Версія документу від: 16.10.2023 10:42
ID: 500b5dc4beb642c7bc570994bb1c0ce2
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий, 1 кг
Технічні характеристики
Вид: сардельки
Сорт: вищий
Склад м'ясної сировини: свинина, яловичина
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий, 1 кг
Технічні характеристики
За способом обробки: напівкопчена
Склад м'ясної сировини: свинина, яловичина
Сорт: вищий
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Технічні характеристики
М'ясна сировина: свинина
Вид виробу: грудинка
Спосіб обробки: варено-копчений
Сорт: вищий
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Технічні характеристики
М'ясна сировина: свинина
Вид виробу: шинка
Спосіб обробки: варено-копчений
Сорт: вищий
|
Дати та строки
| Дата публікації | 16.10.2023 10:42 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 16.10.2023 10:42 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 19.10.2023 12:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Військова частина 9971 |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 14321661 |
| Юридична адреса | 43000, Україна, Волинська область, Луцьк, Луцьк |
