Процедура кваліфікації оголошена 15.12.2020 19:50. Дата останніх змін 29.10.2024 21:28
Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Ідентифікатор кваліфікації | UA-F-2020-12-15-000022-a | |
ID | 7e1a9d1696264639a6807357da569ddb |
Організатор (проводить кваліфікацію)
Найменування замовника | Державна установа «Професійні закупівлі» | |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 40996564 | |
Юридична адреса | 01601, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, буд. 22 |
Активна кваліфікація
ДАТИ ТА СТРОКИ
Код ДК 021-2015 (CPV) | 15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів | |
Подача заявок | 15.12.2020 19:50 - 02.12.2026 00:00 | |
Вимоги щодо критеріїв відбору | 15.12.2020 19:50 - 31.12.2020 00:00 | |
Термін дії оголошення | 15.12.2020 19:50 - 01.01.2027 00:00 |
?:framework config
?:restrictedDerivatives | Ні | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 3 робочі дні | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 |