Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Announced: 15.01.2025 16:05. Last modified: 15.01.2025 16:05

М’якоть без кістки свинна, охолоджена; Четвертина задня куряча, заморожена

Tender ID UA-2025-01-15-013784-a  
ID d0cfa97585d44db4bacb8210ef5aabfb  
Plan ID UA-P-2025-01-15-019449-a  
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation

Поставка товару Постачальником здійснюється тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 07:00 до 12:00 години, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку товару, у якому зазначаються найменування, кількість, асортимент товарів та адреса навчального закладу в який необхідно здійснити відвантаження товару. При цьому, зазначені дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником в залежності від виробничої необхідності та фактичної потреби в продуктах харчування, про такі зміни Замовник (Покупець) повідомляє Постачальника відповідним повідомленням. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником (Покупцем) в робочі дні, виключно у письмовій формі та надсилається факсимільним або поштовим зв’язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або по телефону (із застосуванням відповідних месенджерів). Замовлення формується Замовником (Покупцем) та надсилається Постачальнику у строк, що не перевищує 3-х робочих днів до моменту здійснення поставки товару Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником відповідно до вимог транспортування, зазначених у нормативних документах на товар, з забезпеченням дотримання температурних умов, забезпечення розділення товарів, що унеможливлює їх забруднення, тощо. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування, в тому числі продуктів харчування, що швидко псуються. Транспортування має здійснюватися згідно з Правилами перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року (із змінами). При перевезенні товару постачальник повинен вживати заходи по охороні товару від механічних пошкоджень, а також від атмосферних опадів, впливу низьких та високих температур.

Procurement entity

Official name Komunalnii zaklad "Ladizhinska specialna shkola Cherkaskoyi oblasnoyi radi"  
Expected price 185`250.00 Hryvnia (VAT included)  
Purchase procedure Price Quotation  
Procurement Category: Goods  
Announced
15.01.25
Bid apply
till 20.01.25
Remains4 days. Hurry to participate! Hurry to participate!

Terms of the payment

Title of event Goods delivery  
Description Розрахунки за поставлений Товар здійснюються на підставі видаткової накладної Постачальника, яка виписується у відповідності до заявки Покупця та Специфікації. Покупець здійснює оплату за одержаний Товар шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника протягом 30 днів з моменту передачі Товару. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок за поставлений Товар здійснюється протягом 15 робочих днів з дати отримання Покупцем бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій розрахунковий рахунок. Покупець не несе відповідальності за порушення строку оплати поставленого Товару, що передбачений Договором (незалежно від тривалості затримки щодо оплати прийнятого Покупцем Товару), якщо таке порушення сталось не з вини Покупця (зокрема у зв’язку із затримкою та/або скороченням фінансування видатків Покупця, зміни черговості здійснення платежів органами Казначейства з урахуванням ресурсної забезпеченості єдиного казначейського рахунка, що встановлюється чинним законодавством України, затримки оплати фінансового зобов’язання органом Казначейства, що зумовлено ресурсною забезпеченістю єдиного казначейського рахунка тощо), при цьому Покупець зобов’язаний у порядку та в строки, передбачені Порядком реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.03.2012 р. № 309, вжити заходів щодо реєстрації відповідного фінансового зобов’язання в органі Казначейства, що здійснює казначейське обслуговування Покупця.  
Type of the payment Payment after delivery (made works)  
Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) 100%  
Period 30 ?:tender milestones item duration type calendar  

Procurement specifications

1)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Delivery address: 20382, Україна, Уманський р-н, село Ладижинка, ВУЛИЦЯ ШКІЛЬНА, будинок 9
Required maximum delivery date : 31.12.2025
Delivery information in batches: Поставка товару Постачальником здійснюється тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 07:00 до 12:00 години, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку товару, у якому зазначаються найменування, кількість, асортимент товарів та адреса навчального закладу в який необхідно здійснити відвантаження товару. При цьому, зазначені дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником в залежності від виробничої необхідності та фактичної потреби в продуктах харчування, про такі зміни Замовник (Покупець) повідомляє Постачальника відповідним повідомленням. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником (Покупцем) в робочі дні, виключно у письмовій формі та надсилається факсимільним або поштовим зв’язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або по телефону (із застосуванням відповідних месенджерів). Замовлення формується Замовником (Покупцем) та надсилається Постачальнику у строк, що не перевищує 3-х робочих днів до моменту здійснення поставки товару Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником відповідно до вимог транспортування, зазначених у нормативних документах на товар, з забезпеченням дотримання температурних умов, забезпечення розділення товарів, що унеможливлює їх забруднення, тощо. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування, в тому числі продуктів харчування, що швидко псуються. Транспортування має здійснюватися згідно з Правилами перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року (із змінами). При перевезенні товару постачальник повинен вживати заходи по охороні товару від механічних пошкоджень, а також від атмосферних опадів, впливу низьких та високих температур.
Quantity: 600 кілограм
2)
Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Delivery address: 20382, Україна, Уманський р-н, село Ладижинка, ВУЛИЦЯ ШКІЛЬНА, будинок 9
Required maximum delivery date : 31.12.2025
Delivery information in batches: Поставка товару Постачальником здійснюється тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 07:00 до 12:00 години, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку товару, у якому зазначаються найменування, кількість, асортимент товарів та адреса навчального закладу в який необхідно здійснити відвантаження товару. При цьому, зазначені дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником в залежності від виробничої необхідності та фактичної потреби в продуктах харчування, про такі зміни Замовник (Покупець) повідомляє Постачальника відповідним повідомленням. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником (Покупцем) в робочі дні, виключно у письмовій формі та надсилається факсимільним або поштовим зв’язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або по телефону (із застосуванням відповідних месенджерів). Замовлення формується Замовником (Покупцем) та надсилається Постачальнику у строк, що не перевищує 3-х робочих днів до моменту здійснення поставки товару Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником відповідно до вимог транспортування, зазначених у нормативних документах на товар, з забезпеченням дотримання температурних умов, забезпечення розділення товарів, що унеможливлює їх забруднення, тощо. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування, в тому числі продуктів харчування, що швидко псуються. Транспортування має здійснюватися згідно з Правилами перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року (із змінами). При перевезенні товару постачальник повинен вживати заходи по охороні товару від механічних пошкоджень, а також від атмосферних опадів, впливу низьких та високих температур.
Quantity: 750 кілограм

Tender documents

Draft contract
ПРОЄКТ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ (Е-КАТАЛОГ) м'ясо.docx
Published: 15.01.2025 16:03
version from date: 15.01.2025 16:03
ID: 5794df46395d408bb6dcf7048930eef3
Tender notice
sign.p7s
Published: 15.01.2025 16:04
version from date: 15.01.2025 16:04
ID: 9059900cb62f4357bba62498a999802b

Tender configuration

Auction ?:config no  
The following order of Awards Yes  
The price is limited by the expected value Yes  
he currency of the offer is determined by the expected value Yes  
Prequalification ?:config no  
Minimum number of offers 1  
Prequalified participants selection Yes  
Tender documentation complain ?:config no  
Awards complain ?:config no  
Cancellation complain ?:config no  
Expected value Yes  
Qualification results complain ?:config no  
Number of days between the deadline for conditions appeal and the deadline for submitting proposals 0  
Qualification results complain duration 0  
Award complain duration 0  
Cancellation complain duration 0  
The number of days for providing explanations for appeals 0  
Qualification duration 0  
Limited access ?:config no  

Description of criteria

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 15.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 15.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 15.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
The criterion refers to the subject of procurement Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТ
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Частина: четвертина задня
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 15.01.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 15.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 15.01.2025

Dates

Date of publication 15.01.2025 16:05  
Proposals start date 15.01.2025 16:05  
Proposals end date 20.01.2025 00:00  
Auction start date expected  

Procurement entity

Official name Komunalnii zaklad "Ladizhinska specialna shkola Cherkaskoyi oblasnoyi radi"  
National ID / Tax Number 04591601  
Legal address 20382, Україна, Черкаська область, Уманський район, село Ладижинка, ВУЛИЦЯ ШКІЛЬНА, будинок 9