Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Announced: 03.01.2025 18:50. Last modified: 03.01.2025 18:50

Філе куряче охолоджене, м'ясо яловичини охолоджене, м'ясо свинини охолоджене, код ДК 021-2015: 15110000-2 М’ясо

Tender ID UA-2025-01-03-007148-a  
ID d16e50a16b624a00a8f85476cd1de4b2  
Plan ID UA-P-2025-01-02-002328-a  
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation

Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника

Procurement entity

Official name ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Expected price 391`647.00 Hryvnia (VAT included)  
Purchase procedure Price Quotation  
Procurement Category: Goods  
Announced
03.01.25
Bid apply
till 08.01.25
Remains2 days. Hurry to participate! Hurry to participate!

Terms of the payment

Title of event ?:tender milestones item title anotherEvent  
Description Розрахунки здійснюються відповідно до пп. 2 п. 19 Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 р. № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі за фактично поставлений товар шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника.  
Type of the payment Payment after delivery (made works)  
Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) 100%  
Period 45 ?:tender milestones item duration type working  

Procurement specifications

1)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Required maximum delivery date : 31.12.2025
Delivery information in batches: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Quantity: 545 кілограм
2)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Required maximum delivery date : 31.12.2025
Delivery information in batches: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Quantity: 820 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Required maximum delivery date : 31.12.2025
Delivery information in batches: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Quantity: 428 кілограм

Tender documents

Draft contract
Проект договору м'ясо.docx
Published: 03.01.2025 18:46
version from date: 03.01.2025 18:46
ID: 2b127f6ea0554667acc7d04b4b30b0f8
Tender notice
sign.p7s
Published: 03.01.2025 18:50
version from date: 03.01.2025 18:50
ID: 56c8e73bcc764328a93f5965f13a8c91

Tender configuration

Auction ?:config no  
The following order of Awards Yes  
The price is limited by the expected value Yes  
he currency of the offer is determined by the expected value Yes  
Prequalification ?:config no  
Minimum number of offers 1  
Prequalified participants selection Yes  
Tender documentation complain ?:config no  
Awards complain ?:config no  
Cancellation complain ?:config no  
Limited access ?:config no  
Expected value Yes  
Qualification results complain ?:config no  
Number of days between the deadline for conditions appeal and the deadline for submitting proposals 0  
Qualification results complain duration 0  
Award complain duration 0  
Cancellation complain duration 0  
The number of days for providing explanations for appeals 0  
Qualification duration 0  

Description of criteria

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Вид: яловичина
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
The criterion refers to the subject of procurement Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
З шкірою Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Частина: філе
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 03.01.2025

Dates

Date of publication 03.01.2025 18:50  
Proposals start date 03.01.2025 18:50  
Proposals end date 08.01.2025 08:00  
Auction start date expected  

Procurement entity

Official name ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
National ID / Tax Number 25497740  
Legal address 22300, Україна, Вінницька область, Вінницький р-н, селище міського типу Літин , вул.Соборна будинок 42