Announced: 03.01.2025 18:50. Last modified: 03.01.2025 18:50
Філе куряче охолоджене, м'ясо яловичини охолоджене, м'ясо свинини охолоджене, код ДК 021-2015: 15110000-2 М’ясо
Tender ID | UA-2025-01-03-007148-a | |
ID | d16e50a16b624a00a8f85476cd1de4b2 | |
Plan ID | UA-P-2025-01-02-002328-a |
Expected price
391`647.00 Hryvnia
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation
Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Procurement entity
Official name | ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
Expected price | 391`647.00 Hryvnia (VAT included) | |
Purchase procedure | Price Quotation | |
Procurement Category: | Goods |
Announced
03.01.25
Bid apply
till 08.01.25
Remains2 days. Hurry to participate! Hurry to participate!
Terms of the payment
Title of event | ?:tender milestones item title anotherEvent | |
Description | Розрахунки здійснюються відповідно до пп. 2 п. 19 Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 р. № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі за фактично поставлений товар шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника. | |
Type of the payment | Payment after delivery (made works) | |
Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) | 100% | |
Period | 45 ?:tender milestones item duration type working |
Procurement specifications
1) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Required maximum delivery date
: 31.12.2025
Delivery information in batches: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
|
Quantity: 545 кілограм
|
2) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Required maximum delivery date
: 31.12.2025
Delivery information in batches: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
|
Quantity: 820 кілограм
|
3) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Required maximum delivery date
: 31.12.2025
Delivery information in batches: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
|
Quantity: 428 кілограм
|
Tender documents
Draft contract
Проект договору м'ясо.docx
|
Published: 03.01.2025 18:46
version from date: 03.01.2025 18:46
ID: 2b127f6ea0554667acc7d04b4b30b0f8
|
|
Tender notice
sign.p7s
|
Published: 03.01.2025 18:50
version from date: 03.01.2025 18:50
ID: 56c8e73bcc764328a93f5965f13a8c91
|
Tender configuration
Auction | ?:config no | |
The following order of Awards | Yes | |
The price is limited by the expected value | Yes | |
he currency of the offer is determined by the expected value | Yes | |
Prequalification | ?:config no | |
Minimum number of offers | 1 | |
Prequalified participants selection | Yes | |
Tender documentation complain | ?:config no | |
Awards complain | ?:config no | |
Cancellation complain | ?:config no | |
Limited access | ?:config no | |
Expected value | Yes | |
Qualification results complain | ?:config no | |
Number of days between the deadline for conditions appeal and the deadline for submitting proposals | 0 | |
Qualification results complain duration | 0 | |
Award complain duration | 0 | |
Cancellation complain duration | 0 | |
The number of days for providing explanations for appeals | 0 | |
Qualification duration | 0 |
Description of criteria
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
References to legislation
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
References to legislation
Підтверджується, що
Наявність кісток Expected value: no
З шкірою Expected value: no
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
References to legislation
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
Dates
Date of publication | 03.01.2025 18:50 | |
Proposals start date | 03.01.2025 18:50 | |
Proposals end date | 08.01.2025 08:00 | |
Auction start date | expected |
Procurement entity
Official name | ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ |
National ID / Tax Number | 25497740 |
Legal address | 22300, Україна, Вінницька область, Вінницький р-н, селище міського типу Літин , вул.Соборна будинок 42 |