Announced: 28.12.2024 18:40. Last modified: 31.12.2024 15:27
Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій 5-11 класів -
Tender ID | UA-2024-12-28-001280-a | |
ID | 2be4abc1b83840f3ac3cac14e2801c87 |
The total budget for procurement
3`440`100.00 Hryvnia
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation
Procurement entity
Official name | КЗ ЗСО "Луцький ліцей № 9 Луцької міської ради" | |
The total budget for procurement | 3`440`100.00 Hryvnia (VAT included) | |
Purchase procedure | ?:tender method open_aboveThreshold | |
Method of evaluation of tender offers of participants | Evaluation of bids of bidders on the lowest bid |
Announced
28.12.24
Clarification
till 02.01.25
Complaint period
till 02.01.25
Bid apply
till 05.01.25
Remains4 days. Hurry to participate! Hurry to participate!
Auction
07.01.25
29.12.2024, 17:09
Щодо ціни послуг
A question concerning purchase subject
З урахуванням вихідних умов даної закупівлі (очікуваної вартості закупівлі та кількості послуг/дітоднів), ціна харчування за один дітодень становить 50 грн.
Інформація про необхідні технічні та якісні характеристики предмета закупівлі ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ та Проєкт договору про закупівлі містять вимоги, що харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України 24.03.2021 №305.
Запитання: Чи проводив замовник економічний розрахунок щодо реальної можливості дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України 24.03.2021 №305 при ціні харчування в розмірі 50 грн. за один дітодень?
Чи може замовник надати такий розрахунок, з урахуванням реальних ринкових цін на продукти харчування, прогнозованої інфляції, вартості енергоносіїв, вартості праці тощо?
Якими критеріями керувався замовник, визначаючи ціну харчування в розмірі 50 грн. за один дітодень?
Інформація про необхідні технічні та якісні характеристики предмета закупівлі ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ та Проєкт договору про закупівлі містять вимоги, що харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України 24.03.2021 №305.
Запитання: Чи проводив замовник економічний розрахунок щодо реальної можливості дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України 24.03.2021 №305 при ціні харчування в розмірі 50 грн. за один дітодень?
Чи може замовник надати такий розрахунок, з урахуванням реальних ринкових цін на продукти харчування, прогнозованої інфляції, вартості енергоносіїв, вартості праці тощо?
Якими критеріями керувався замовник, визначаючи ціну харчування в розмірі 50 грн. за один дітодень?
29.12.2024, 17:10
Щодо умов договору та відшкодування витрат виконавця
A question concerning purchase subject
Згідно проєкту договору про закупівлі, замовник зобов’язаний своєчасно та в повному обсязі сплачувати за надані послуги відповідно до умов договору. Тобто оплаті підлягають фактично надані послуги, коли приготовлені страви були спожиті учнями.
Разом з тим, можуть бути ситуації, коли страви не будуть спожиті не з вини виконавця (наприклад через оголошення повітряної тривоги).
Запитання: Як замовник буде здійснювати компенсацію фактичних витрат виконавця (надавача послуг), якщо виконавець належно та своєчасно виконає своє зобов’язання з приготування готових страв, але вони не будуть спожиті через скасування навчального процесу внаслідок оголошеної повітряної тривоги та/або з інших причин, зумовлених обставинами правового режиму воєнного стану?
Пропозиція: Внести до договору про закупівлі доповнення щодо відшкодування фактичних затрат виконавця (оплати послуг виконавця), якщо готові страви не були спожиті не з вини виконавця.
Разом з тим, можуть бути ситуації, коли страви не будуть спожиті не з вини виконавця (наприклад через оголошення повітряної тривоги).
Запитання: Як замовник буде здійснювати компенсацію фактичних витрат виконавця (надавача послуг), якщо виконавець належно та своєчасно виконає своє зобов’язання з приготування готових страв, але вони не будуть спожиті через скасування навчального процесу внаслідок оголошеної повітряної тривоги та/або з інших причин, зумовлених обставинами правового режиму воєнного стану?
Пропозиція: Внести до договору про закупівлі доповнення щодо відшкодування фактичних затрат виконавця (оплати послуг виконавця), якщо готові страви не були спожиті не з вини виконавця.
29.12.2024, 17:11
Щодо умов договору та режиму харчування
A question concerning purchase subject
Згідно проєкту договору про закупівлі, виконавець зобов’язаний надавати послуги з організації харчування дітей відповідно до встановленого у закладі освіти режиму харчування для вікових категорій дітей.
Запитання: Чи поширюються дані вимоги договору щодо встановленого у закладі освіти режиму харчування, якщо тривалість перерв не буде відповідати вимогам Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти пункту, затвердженого Наказом МОЗ України №2205 від 25.09.2020 (з подальшими змінами і доповненнями), зокрема, не буде дотримано такої тривалості перерв:
- для учнів 1-4-х класів не менше 30 хв. для прийому їжі;
- для учнів 5-11(12) класів не менше 20 хв. для прийому їжі?
Запитання: Чи поширюються дані вимоги договору щодо встановленого у закладі освіти режиму харчування, якщо тривалість перерв не буде відповідати вимогам Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти пункту, затвердженого Наказом МОЗ України №2205 від 25.09.2020 (з подальшими змінами і доповненнями), зокрема, не буде дотримано такої тривалості перерв:
- для учнів 1-4-х класів не менше 30 хв. для прийому їжі;
- для учнів 5-11(12) класів не менше 20 хв. для прийому їжі?
29.12.2024, 17:11
Щодо умов договору та лікувального харчування
A question concerning purchase subject
Згідно проєкту договору про закупівлі, виконавець зобов’язаний надавати послуги у відповідності до потреби організації дієтичного лікувального харчування.
Чинне законодавство не зобов'язує засновників та керівників закладів освіти забезпечувати учнів, що потребують лікувального харчування таким харчуванням. Згідно пункту 10 Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого постановою КМУ від 24.03.2021 №305, лікувальне харчування може забезпечуватися у разі прийняття рішення засновником, керівником закладу.
Запитання: Чи приймалося рішення засновником, керівником закладу про забезпечення учнів, що потребують лікувального харчування таким харчуванням?
Чи проводилися замовником економічні розрахунки вартості такого лікувального харчування та чи можливо забезпечити таке харчування при ціні 50 грн. за один дітодень?
Пропозиція: Виключити з договору про закупівлі умову про організацію дієтичного лікувального харчування.
Чинне законодавство не зобов'язує засновників та керівників закладів освіти забезпечувати учнів, що потребують лікувального харчування таким харчуванням. Згідно пункту 10 Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого постановою КМУ від 24.03.2021 №305, лікувальне харчування може забезпечуватися у разі прийняття рішення засновником, керівником закладу.
Запитання: Чи приймалося рішення засновником, керівником закладу про забезпечення учнів, що потребують лікувального харчування таким харчуванням?
Чи проводилися замовником економічні розрахунки вартості такого лікувального харчування та чи можливо забезпечити таке харчування при ціні 50 грн. за один дітодень?
Пропозиція: Виключити з договору про закупівлі умову про організацію дієтичного лікувального харчування.