Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 15.01.2025 15:23. Дата останніх змін - 15.01.2025 15:23

«Вершкове масло за кодом ДК 021:2015 -15530000-2 - Вершкове масло»

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-01-15-012136-a  
ID f72c7b152792401ebe2a713116060b91  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-01-15-017325-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Товар має бути поставлений Постачальником щотижня орієнтовно 2-3 рази на тиждень упродовж 2025 року на підставі письмових заявок Замовника за адресою: м.Львів. вул. Університетська,1 Масло солодковершкове 72,5%, фасування 180г

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Львівський національний університет імені Івана Франка  
Очікувана вартість закупівлі 266`760.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
15.01.25
Подання пропозицій
до 18.01.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 банківські дні  

Специфікація закупівлі

1)
Масло солодковершкове 72,5%, фасування 180г
Класифікація за ДК 021:2015: 15530000-2 - Вершкове масло
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79000, Україна, Львівська область, Львів, вул. Університетська, 1
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови постаки: Товар має бути поставлений Постачальником щотижня орієнтовно 2-3 рази на тиждень упродовж 2025 року на підставі письмових заявок Замовника за адресою: м.Львів. вул. Університетська,1 Масло солодковершкове 72,5%, фасування 180г
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 540 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
ДОГОВІР запит.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 15.01.2025 15:22
Версія документу від: 15.01.2025 15:22
ID: 0f75f3bbdd2c4dbd820a33292b71447d
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 15.01.2025 15:23
Версія документу від: 15.01.2025 15:23
ID: dee6eb11223842a2a0785662b8930387

Параметри тендеру

Електронний аукціон Ні  
Послідовний порядок розгляду пропозицій Так  
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю Так  
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю Так  
Попередня кваліфікація Ні  
Мінімальна кількість пропозицій 1  
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками Так  
Оскарження умов тендерної документації Ні  
Оскарження результатів визначення переможця Ні  
Оскарження відміни закупівлі Ні  
Обмежений доступ Ні  
Очікувана вартість Так  
Оскарження результатів кваліфікації Ні  
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій 0  
Тривалість оскарження результатів кваліфікації 0  
Тривалість оскарження результатів визначення переможця 0  
Тривалість оскарження відміни закупівлі 0  
Кількість днів для надання пояснень на звернення 0  
Тривалість кваліфікації 0  

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Масло солодковершкове 72,5%, фасування 1
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Безлактозне Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.01.2025
Характеристики не суперечать ДСТУ 4399: так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.01.2025
Вид: солодковершкове
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.01.2025
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 180 - 180 грам
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.01.2025
Вміст жиру ?:tender criteria requirement min_maxValue: 72.5 - 72.5 відсоток
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.01.2025

Дати та строки

Дата публікації 15.01.2025 15:23  
Початок періоду прийому пропозицій 15.01.2025 15:23  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 18.01.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Львівський національний університет імені Івана Франка  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 02070987  
Юридична адреса 79000, Україна, Львівська область, Львів, вул. Університетська, буд. 1