Процедура закупівлі оголошена 12.01.2025 22:37. Дата останніх змін - 12.01.2025 22:37
Горошок зелений заморожений; Капуста квашена, сорт перший; Огірки солені, сорт перший; Сушені абрикоси цілі, без кісточок, сорт перший, від 34мм; Родзинки сушені жовтого кольору, сорт перший, розмір дрібний; Cуміш сухофруктів зі сливами, ДСТУ 2435, ДСТУ 8494; Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший
Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-01-12-000659-a | |
ID | 2dfd838820674ed7a5e5d65aa1bc5776 | |
Ідентифікатор плану | UA-P-2025-01-12-000674-a |
Очікувана вартість закупівлі
161`300.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради | |
Очікувана вартість закупівлі | 161`300.00 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
12.01.25
Подання пропозицій
до 15.01.25
Залишилось 1 день Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 10 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Горошок зелений заморожений
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
|
2) |
Капуста квашена, сорт перший
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 280 кілограм
|
3) |
Огірки солені, сорт перший
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 230 кілограм
|
4) |
Сушені абрикоси цілі, без кісточок, сорт перший, від 34мм
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 28 кілограм
|
5) |
Родзинки сушені жовтого кольору, сорт перший, розмір дрібний
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 49 кілограм
|
6) |
Cуміш сухофруктів зі сливами, ДСТУ 2435, ДСТУ 8494
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 878 кілограм
|
7) |
Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.05.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
|
Тендерна документація
Проект договору
Оброблені овочі.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 12.01.2025 22:36
Версія документу від: 12.01.2025 22:36
ID: dda4b854eb0348e381592355225b5725
|
|
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 12.01.2025 22:37
Версія документу від: 12.01.2025 22:37
ID: def44039a1c54af1a595d540eda70384
|
Параметри тендеру
Електронний аукціон | Ні | |
Послідовний порядок розгляду пропозицій | Так | |
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю | Так | |
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю | Так | |
Попередня кваліфікація | Ні | |
Мінімальна кількість пропозицій | 1 | |
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками | Так | |
Оскарження умов тендерної документації | Ні | |
Оскарження результатів визначення переможця | Ні | |
Оскарження відміни закупівлі | Ні | |
Обмежений доступ | Ні | |
Очікувана вартість | Так | |
Оскарження результатів кваліфікації | Ні | |
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій | 0 | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
Тривалість оскарження результатів визначення переможця | 0 | |
Тривалість оскарження відміни закупівлі | 0 | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 0 | |
Тривалість кваліфікації | 0 |
Опис критеріїв
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Тип обробки: швидка заморозка
Вид продукту: горошок зелений
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Сорт: перший
Спосіб обробки: квашена
Овочево-рослинна основа: капуста
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Сорт: перший
Спосіб обробки: солені
Овочево-рослинна основа: огірки
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Діаметр плоду: не менше 34 мм
Наявність кісточки Очікуване значення: ні
Вид: абрикоси цілі
Сорт: перший
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність плодоніжки Очікуване значення: ні
Наявність кісточки Очікуване значення: ні
Колір: жовтий
Розмір: дрібний
Сорт: перший
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 8494, ДСТУ 2435
Вид сушених фруктів: суміш сухофруктів зі сливами
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Сорт: перший
Сіль у складі продукту Очікуване значення: Так
Масова частка сухих речовин Очікуване значення: 25 відсоток
|
Дати та строки
Дата публікації | 12.01.2025 22:37 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 12.01.2025 22:37 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 15.01.2025 00:00 | |
Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 43329421 |
Юридична адреса | 45602, Україна, Волинська область, Луцький район, село Підгайці, вулиця Шкільна, будинок 30 |