Процедура закупівлі оголошена 09.01.2025 16:40. Дата останніх змін - 09.01.2025 16:40
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-01-09-009415-a | |
ID | b4681ff63f764ff8a4c13a2b1ecd171f | |
Ідентифікатор плану | UA-P-2025-01-09-012655-a |
Очікувана вартість закупівлі
717`102.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №36 "ВІНОЧОК" | |
Очікувана вартість закупівлі | 717`102.00 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
09.01.25
Подання пропозицій
до 14.01.25
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Опис | Післяоплата протягом 60 (шістдесяти) календарних днів у разі наявності зареєстрованих коштів. У разі відсутності відповідного фінансування оплата здійснюється протягом 60 (шістдесяти) календарних днів з моменту надходження та реєстрації фінансових зобов’язань в УДКСУ в м. Івано-Франківську | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 60 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76008, Україна, Івано-Франківська область, м.Івано-Франківськ, вул.Юліана Целевича 16А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 540 кілограм
|
2) |
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76008, Україна, Івано-Франківська область, м.Івано-Франківськ, вул.Юліана Целевича 16А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
|
3) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76008, Україна, Івано-Франківська область, м.Івано-Франківськ, вул.Юліана Целевича 16А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 3000 кілограм
|
Тендерна документація
Проект договору
Проєкт договору 2025 м'ясо.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 09.01.2025 16:39
Версія документу від: 09.01.2025 16:39
ID: b2a932864953435a8ada30c2f5a9cc4a
|
|
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 09.01.2025 16:40
Версія документу від: 09.01.2025 16:40
ID: 2799691771b748809d2080de588e2f4d
|
Параметри тендеру
Електронний аукціон | Ні | |
Послідовний порядок розгляду пропозицій | Так | |
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю | Так | |
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю | Так | |
Попередня кваліфікація | Ні | |
Мінімальна кількість пропозицій | 1 | |
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками | Так | |
Оскарження умов тендерної документації | Ні | |
Оскарження результатів визначення переможця | Ні | |
Оскарження відміни закупівлі | Ні | |
Обмежений доступ | Ні | |
Очікувана вартість | Так | |
Оскарження результатів кваліфікації | Ні | |
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій | 0 | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
Тривалість оскарження результатів визначення переможця | 0 | |
Тривалість оскарження відміни закупівлі | 0 | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 0 | |
Тривалість кваліфікації | 0 |
Опис критеріїв
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
Вид: яловичина
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
Дати та строки
Дата публікації | 09.01.2025 16:40 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 09.01.2025 16:40 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 14.01.2025 07:00 | |
Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №36 "ВІНОЧОК" |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 20558939 |
Юридична адреса | 76008, Україна, Івано-Франківська область, м.Івано-Франківськ, вул.Юліана Целевича, 16А |