Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 07.01.2025 17:45. Дата останніх змін - 07.01.2025 17:45

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-01-07-007521-a  
ID 3efb235d2891439b8c77d437bea45a8e  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-01-07-009611-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ТУРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ П'ЯДИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  
Очікувана вартість закупівлі 153`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
07.01.25
Подання пропозицій
до 10.01.25
Залишилось 1 день Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 15 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78253, Україна, Івано-Франківська область, с.Турка, вул.Галицька 2
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 120 кілограм
2)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78253, Україна, Івано-Франківська область, с.Турка, вул.Галицька 2
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
3)
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78253, Україна, Івано-Франківська область, с.Турка, вул.Галицька 2
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 430 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт договору (м'ясо) 07.01.2024.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 07.01.2025 17:41
Версія документу від: 07.01.2025 17:41
ID: 22cd34adc58648d79902b01ed3aad065
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 07.01.2025 17:45
Версія документу від: 07.01.2025 17:45
ID: 3d45aad7c91b4579ac00d8a7d71be25d

Параметри тендеру

Електронний аукціон Ні  
Послідовний порядок розгляду пропозицій Так  
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю Так  
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю Так  
Попередня кваліфікація Ні  
Мінімальна кількість пропозицій 1  
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками Так  
Оскарження умов тендерної документації Ні  
Оскарження результатів визначення переможця Ні  
Оскарження відміни закупівлі Ні  
Обмежений доступ Ні  
Очікувана вартість Так  
Оскарження результатів кваліфікації Ні  
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій 0  
Тривалість оскарження результатів кваліфікації 0  
Тривалість оскарження результатів визначення переможця 0  
Тривалість оскарження відміни закупівлі 0  
Кількість днів для надання пояснень на звернення 0  
Тривалість кваліфікації 0  

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025
Частина: гомілка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 07.01.2025

Дати та строки

Дата публікації 07.01.2025 17:45  
Початок періоду прийому пропозицій 07.01.2025 17:45  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 10.01.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ТУРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ П'ЯДИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 20566867  
Юридична адреса 78253, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н, село Турка, вул. Галицька, будинок 2