Процедура закупівлі оголошена 07.01.2025 17:45. Дата останніх змін - 07.01.2025 17:45
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-01-07-007521-a | |
ID | 3efb235d2891439b8c77d437bea45a8e | |
Ідентифікатор плану | UA-P-2025-01-07-009611-a |
Очікувана вартість закупівлі
153`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ТУРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ П'ЯДИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ | |
Очікувана вартість закупівлі | 153`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
07.01.25
Подання пропозицій
до 10.01.25
Залишилось 1 день Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 15 робочі дні |
Специфікація закупівлі
1) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78253, Україна, Івано-Франківська область, с.Турка, вул.Галицька 2
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 120 кілограм
|
2) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78253, Україна, Івано-Франківська область, с.Турка, вул.Галицька 2
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
|
3) |
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78253, Україна, Івано-Франківська область, с.Турка, вул.Галицька 2
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 430 кілограм
|
Тендерна документація
Проект договору
Проєкт договору (м'ясо) 07.01.2024.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 07.01.2025 17:41
Версія документу від: 07.01.2025 17:41
ID: 22cd34adc58648d79902b01ed3aad065
|
|
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 07.01.2025 17:45
Версія документу від: 07.01.2025 17:45
ID: 3d45aad7c91b4579ac00d8a7d71be25d
|
Параметри тендеру
Електронний аукціон | Ні | |
Послідовний порядок розгляду пропозицій | Так | |
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю | Так | |
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю | Так | |
Попередня кваліфікація | Ні | |
Мінімальна кількість пропозицій | 1 | |
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками | Так | |
Оскарження умов тендерної документації | Ні | |
Оскарження результатів визначення переможця | Ні | |
Оскарження відміни закупівлі | Ні | |
Обмежений доступ | Ні | |
Очікувана вартість | Так | |
Оскарження результатів кваліфікації | Ні | |
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій | 0 | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
Тривалість оскарження результатів визначення переможця | 0 | |
Тривалість оскарження відміни закупівлі | 0 | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 0 | |
Тривалість кваліфікації | 0 |
Опис критеріїв
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: гомілка
|
Дати та строки
Дата публікації | 07.01.2025 17:45 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 07.01.2025 17:45 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 10.01.2025 09:00 | |
Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | ТУРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ П'ЯДИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 20566867 |
Юридична адреса | 78253, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н, село Турка, вул. Галицька, будинок 2 |