Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 03.01.2025 18:50. Дата останніх змін - 03.01.2025 18:50

Філе куряче охолоджене, м'ясо яловичини охолоджене, м'ясо свинини охолоджене, код ДК 021-2015: 15110000-2 М’ясо

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-01-03-007148-a  
ID d16e50a16b624a00a8f85476cd1de4b2  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-01-02-002328-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 391`647.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
03.01.25
Подання пропозицій
до 08.01.25
Завершується сьогодні Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Інша подія  
Опис Розрахунки здійснюються відповідно до пп. 2 п. 19 Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 р. № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі за фактично поставлений товар шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 45 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови постаки: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 545 кілограм
2)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови постаки: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 820 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови постаки: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 428 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проект договору м'ясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 03.01.2025 18:46
Версія документу від: 03.01.2025 18:46
ID: 2b127f6ea0554667acc7d04b4b30b0f8
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 03.01.2025 18:50
Версія документу від: 03.01.2025 18:50
ID: 56c8e73bcc764328a93f5965f13a8c91

Параметри тендеру

Електронний аукціон Ні  
Послідовний порядок розгляду пропозицій Так  
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю Так  
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю Так  
Попередня кваліфікація Ні  
Мінімальна кількість пропозицій 1  
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками Так  
Оскарження умов тендерної документації Ні  
Оскарження результатів визначення переможця Ні  
Оскарження відміни закупівлі Ні  
Обмежений доступ Ні  
Очікувана вартість Так  
Оскарження результатів кваліфікації Ні  
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій 0  
Тривалість оскарження результатів кваліфікації 0  
Тривалість оскарження результатів визначення переможця 0  
Тривалість оскарження відміни закупівлі 0  
Кількість днів для надання пояснень на звернення 0  
Тривалість кваліфікації 0  

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 03.01.2025

Дати та строки

Дата публікації 03.01.2025 18:50  
Початок періоду прийому пропозицій 03.01.2025 18:50  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 08.01.2025 08:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25497740  
Юридична адреса 22300, Україна, Вінницька область, Вінницький р-н, селище міського типу Літин , вул.Соборна будинок 42