Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 27.12.2024 20:20. Дата останніх змін - 27.12.2024 20:20

Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-12-27-012847-a  
ID 5c5e1df52b274b84970d2c10a8d00f3a  
Ідентифікатор плану UA-P-2024-12-27-019825-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Кременчуцький заклад дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №26 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області  
Очікувана вартість закупівлі 98`412.84 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
27.12.24
Подання пропозицій
до 01.01.25
Залишилось 3 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Підписання договору  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39625, Україна, Полтавська область, Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 35.5 кілограм
2)
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39625, Україна, Полтавська область, Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 35.5 кілограм
3)
Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39625, Україна, Полтавська область, Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 35.5 кілограм
4)
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39625, Україна, Полтавська область, Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 35.5 кілограм
5)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39625, Україна, Полтавська область, Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 210 кілограм
6)
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39625, Україна, Полтавська область, Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 210 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт Договору ЗЦП 1511.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.12.2024 20:19
Версія документу від: 27.12.2024 20:19
ID: 02a4979bbce14405b20cc090107cc8cf
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.12.2024 20:20
Версія документу від: 27.12.2024 20:20
ID: e18054a35e4c44a6b7c018dd66428146

Параметри тендеру

Електронний аукціон Ні  
Послідовний порядок розгляду пропозицій Так  
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю Так  
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю Так  
Попередня кваліфікація Ні  
Мінімальна кількість пропозицій 1  
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками Так  
Оскарження умов тендерної документації Ні  
Оскарження результатів визначення переможця Ні  
Оскарження відміни закупівлі Ні  
Обмежений доступ Ні  
Очікувана вартість Так  
Оскарження результатів кваліфікації Ні  
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій 0  
Тривалість оскарження результатів кваліфікації 0  
Тривалість оскарження результатів визначення переможця 0  
Тривалість оскарження відміни закупівлі 0  
Кількість днів для надання пояснень на звернення 0  
Тривалість кваліфікації 0  

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Частина: вирізка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Частина: вирізка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка яловича без кістки, заморожена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Частина: лопатка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка яловича без кістки, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Частина: лопатка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2024

Дати та строки

Дата публікації 27.12.2024 20:20  
Початок періоду прийому пропозицій 27.12.2024 20:20  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 01.01.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Кременчуцький заклад дошкільної освіти (центр розвитку дитини) №26 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25760290  
Юридична адреса 39625, Україна, Полтавська область, м. Кременчук, провулок Правобережний, буд. 14