Процедура закупівлі оголошена 23.09.2024 14:53. Дата останніх змін - 23.09.2024 15:14
М'ясо
Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-09-23-009426-a | |
ID | 8dc83322d08449f4912254a8453eb777 | |
Ідентифікатор плану | UA-P-2024-09-23-011956-a |
Очікувана вартість закупівлі
105`650.50 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Постачальник здійснює поставку партії товару на склад Покупця, згідно заявки Замовника протягом двох днів з моменту отримання заяв
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Чорноморський національний університет імені Петра Могили | |
Очікувана вартість закупівлі | 105`650.50 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
23.09.24
Подання пропозицій
до 27.09.24
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!
Специфікація закупівлі
1) |
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Постачальник здійснює поставку партії товару на склад Покупця, згідно заявки Замовника протягом двох днів з моменту отримання заяв
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
|
2) |
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Постачальник здійснює поставку партії товару на склад Покупця, згідно заявки Замовника протягом двох днів з моменту отримання заяв
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
|
3) |
Печінка яловича, заморожена
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Постачальник здійснює поставку партії товару на склад Покупця, згідно заявки Замовника протягом двох днів з моменту отримання заяв
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 150 кілограм
|
4) |
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Постачальник здійснює поставку партії товару на склад Покупця, згідно заявки Замовника протягом двох днів з моменту отримання заяв
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 150 кілограм
|
5) |
Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 54003, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Постачальник здійснює поставку партії товару на склад Покупця, згідно заявки Замовника протягом двох днів з моменту отримання заяв
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кілограм
|
Тендерна документація
Проект договору
Проект договору.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.09.2024 14:54
Версія документу від: 23.09.2024 14:54
ID: 0d49e955ae29433386102fe77314b70c
|
|
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.09.2024 15:14
Версія документу від: 23.09.2024 15:14
ID: 59dc7e26e82140a79ebba7b433a88d12
|
Опис критеріїв
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Технічні характеристики
Частина : філе
Термічний стан : заморожене
Відповідність ДСТУ 3143 : 1
З шкірою :
Наявність кісток :
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Технічні характеристики
Частина : стегно
Термічний стан : заморожене
Відповідність ДСТУ 3143 : 1
Наявність кісток : 1
З шкірою : 1
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Печінка яловича, заморожена
Технічні характеристики
Вид : яловичина
Частина : печінка
Термічний стан : заморожене
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Технічні характеристики
Частина : тазостегнова, без кістки
Термічний стан : заморожене
Відповідність стандарту : ГСТУ 46.019
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Технічні характеристики
Вид : яловичина
Частина : тазостегнова, без кістки
Термічний стан : заморожене
Сорт : перший
Відповідність стандарту : ДСТУ 4426
|
Дати та строки
Дата публікації | 23.09.2024 15:14 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 23.09.2024 15:14 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 27.09.2024 14:58 | |
Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Чорноморський національний університет імені Петра Могили |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 23623471 |
Юридична адреса | 54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, вул. 68 Десантників,10 |