Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 03.01.2025 18:50. Дата последних изменений - 03.01.2025 18:50

Філе куряче охолоджене, м'ясо яловичини охолоджене, м'ясо свинини охолоджене, код ДК 021-2015: 15110000-2 М’ясо

Идентификатор закупки UA-2025-01-03-007148-a  
ID d16e50a16b624a00a8f85476cd1de4b2  
Идентификатор плана UA-P-2025-01-02-002328-a  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Ожидаемая стоимость 391`647.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
03.01.25
Прием предложений
до 08.01.25
Завершаестя сегодня Спешите принять участие!

Условия оплаты согласно договора

Событие Другое событие  
Описание Розрахунки здійснюються відповідно до пп. 2 п. 19 Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 р. № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі за фактично поставлений товар шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника.  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 45 Рабочие дни  

Спецификация закупки

1)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2025
Информация по поставке партиями: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 545 кілограм
2)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2025
Информация по поставке партиями: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 820 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 22300, Україна, Вінницька область, селище Літин, вул.Соборна 42, Літинський ліцей-ОЗЗСО №2 та підпорядковані заклади
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2025
Информация по поставке партиями: Постачальник повинен поставити замовнику товар, що є харчовим продуктом, безпечність та якість якого відповідає вимогам законодавства про безпечність та якість харчових продуктів та вимогам, зазначеним у специфікації ( згідно Додатку 1) у місця поставки згідно Додатку 3 Договору про закупівлю товару. Поставка товару здійснюється Постачальником окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту)з зазначенням необхідних найменувань та кількості товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 428 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
Проект договору м'ясо.docx
Загружено в ЦБД Prozorro: 03.01.2025 18:46
Версия документа от: 03.01.2025 18:46
ID: 2b127f6ea0554667acc7d04b4b30b0f8
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 03.01.2025 18:50
Версия документа от: 03.01.2025 18:50
ID: 56c8e73bcc764328a93f5965f13a8c91

?:tender item config

?:hasAuction ?:config no  
?:hasAwardingOrder  
?:hasValueRestriction  
?:valueCurrencyEquality  
?:hasPrequalification ?:config no  
?:minBidsNumber 1  
?:hasPreSelectionAgreement  
?:hasTenderComplaints ?:config no  
?:hasAwardComplaints ?:config no  
?:hasCancellationComplaints ?:config no  
?:restricted ?:config no  
?:hasValueEstimation  
?:hasQualificationComplaints ?:config no  
?:tenderComplainRegulation 0  
?:qualificationComplainDuration 0  
?:awardComplainDuration 0  
?:cancellationComplainDuration 0  
?:clarificationUntilDuration 0  
?:qualificationDuration 0  

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Вид: яловичина
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.01.2025

Даты и сроки

Дата публикации 03.01.2025 18:50  
Начало периода приема предложений 03.01.2025 18:50  
Окончание периода приема предложений 08.01.2025 08:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ЛІТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 2 ЛІТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 25497740  
Юридический адрес 22300, Україна, Вінницька область, Вінницький р-н, селище міського типу Літин , вул.Соборна будинок 42