Процедура закупки объявлена 26.11.2024 15:03. Дата последних изменений - 26.11.2024 15:03
Яйце столове куряче І категорії
Идентификатор закупки | UA-2024-11-26-012978-a | |
ID | 3c556a7c8cd64ca6be9de067763e1574 | |
Идентификатор плана | UA-P-2024-11-26-015714-a |
Ожидаемая стоимость
421`200.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до яйця курячого 1 категорії (М) Товар – Яйце куряче 1 категорії (М) відповідно до ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, і малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Термін зберігання столових яєць не перевищує 25 діб, не враховуючи дня знесення, при температурі не вище +20 С, а також яйця, які зберігались у холодильнику не більше 120 діб при температурі від 0 С до -2 С і відносній вологості 85-88 %. Вага 10 яєць столових – не менш 560 гр. Шкаралупа повинна бути чистою і непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця пакують у ящики з гофрованого картону або полімерні ящики, місткістю 360 штук, з використанням горбкуватих прокладок і в коробки з полімерних або картонних матеріалів по 6-12 штук. На транспортній тарі роблять напис "Обережно, крихке!", "Верх, не кантувати". На ящик приклеюють етикетку , на якій вказують назву підприємства-постачальника, категорію яєць, кількість штук, дату сортування, відповідність вимогам стандарту, прізвище та ініціали сортувальника. Копії документів мають бути чітко вираженими та такими, що читаються, засвідчені печаткою (за наявності) та підписом. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Неякісний, протермінований, з невстановленою датою виготовлення або іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник. Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини», та відповідати вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та містити всю необхідну інформацію.
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) | |
Ожидаемая стоимость | 421`200.00 Гривна (с НДС) | |
Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
26.11.24
Прием предложений
до 29.11.24
Осталось2 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!
Условия оплаты согласно договора
Событие | Поставка товара | |
Описание | Оплата виключно в гривнях. | |
Тип оплаты | Постоплата | |
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
Период | 20 Рабочие дни |
Спецификация закупки
1) |
Яйця столові курячі
ДК 021:2015: 03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна, Черкаська область, Черкаси
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 15.12.2024
Информация по поставке партиями: Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до яйця курячого 1 категорії (М)
Товар – Яйце куряче 1 категорії (М) відповідно до ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, і малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Термін зберігання столових яєць не перевищує 25 діб, не враховуючи дня знесення, при температурі не вище +20 С, а також яйця, які зберігались у холодильнику не більше 120 діб при температурі від 0 С до -2 С і відносній вологості 85-88 %. Вага 10 яєць столових – не менш 560 гр. Шкаралупа повинна бути чистою і непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця пакують у ящики з гофрованого картону або полімерні ящики, місткістю 360 штук, з використанням горбкуватих прокладок і в коробки з полімерних або картонних матеріалів по 6-12 штук. На транспортній тарі роблять напис "Обережно, крихке!", "Верх, не кантувати". На ящик приклеюють етикетку , на якій вказують назву підприємства-постачальника, категорію яєць, кількість штук, дату сортування, відповідність вимогам стандарту, прізвище та ініціали сортувальника. Копії документів мають бути чітко вираженими та такими, що читаються, засвідчені печаткою (за наявності) та підписом.
Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки.
Неякісний, протермінований, з невстановленою датою виготовлення або іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.
Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини», та відповідати вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та містити всю необхідну інформацію.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 70200 штука
|
Тендерная документация
Проект договора
Проєкт договору Яйця.docx
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 26.11.2024 15:03
Версия документа от: 26.11.2024 15:03
ID: db150a75a981476ea3cd41369f09955d
|
|
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 26.11.2024 15:03
Версия документа от: 26.11.2024 15:03
ID: 16d79aa9c8ac4331b74980183e00a015
|
?:tender item config
?:hasAuction | ?:config no | |
?:hasAwardingOrder | ||
?:hasValueRestriction | ||
?:valueCurrencyEquality | ||
?:hasPrequalification | ?:config no | |
?:minBidsNumber | 1 | |
?:hasPreSelectionAgreement | ||
?:hasTenderComplaints | ?:config no | |
?:hasAwardComplaints | ?:config no | |
?:hasCancellationComplaints | ?:config no | |
?:hasValueEstimation | ||
?:hasQualificationComplaints | ?:config no | |
?:tenderComplainRegulation | 0 | |
?:qualificationComplainDuration | 0 | |
?:awardComplainDuration | 0 | |
?:cancellationComplainDuration | 0 | |
?:clarificationUntilDuration | 0 | |
?:qualificationDuration | 0 | |
?:restricted | ?:config no |
Oписание критериев
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Категорія : Перша (М)
Відповідність ДСТУ 5028 Ожидаемое значение: Да
|
Даты и сроки
Дата публикации | 26.11.2024 15:03 | |
Начало периода приема предложений | 26.11.2024 15:03 | |
Окончание периода приема предложений | 29.11.2024 08:10 | |
Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) |
Код в ЕГРПОУ / ИНН | 14321512 |
Юридический адрес | Україна, Черкаська область, Черкаси |