Процедура закупки объявлена 07.11.2024 14:55. Дата последних изменений - 07.11.2024 14:55
Ковбаса сирокопчена
Идентификатор закупки | UA-2024-11-07-010758-a | |
ID | 9dd55774002749d1b9da65b1ae3ea960 | |
Идентификатор плана | UA-P-2024-11-07-013448-a |
Ожидаемая стоимость
330`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса сирокопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість. 3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови». 4. Строк придатності сирокопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 діб.
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) | |
Ожидаемая стоимость | 330`000.00 Гривна (с НДС) | |
Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
07.11.24
Прием предложений
до 13.11.24
Осталось5 дней Спешите принять участие!
Условия оплаты согласно договора
Событие | Поставка товара | |
Описание | Оплата виключно в гривнях. | |
Тип оплаты | Постоплата | |
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
Период | 20 Рабочие дни |
Спецификация закупки
1) |
Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна, Черкаська область, Черкаси
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 10.12.2024
Информация по поставке партиями: Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса сирокопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.
2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість.
3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови».
4. Строк придатності сирокопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 діб.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1200 кілограм
|
Тендерная документация
Проект договора
Прооєкт договору Ковбаса сирокопчена.docx
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 07.11.2024 14:54
Версия документа от: 07.11.2024 14:54
ID: 38abe660e6184c779f47c9dde65b8616
|
|
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 07.11.2024 14:55
Версия документа от: 07.11.2024 14:55
ID: c790d33eda284b60b51516c43001b98b
|
Oписание критериев
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
За способом обробки : сирокопчена
Склад м'ясної сировини : свинина, яловичина
Сорт : вищий
|
Даты и сроки
Дата публикации | 07.11.2024 14:55 | |
Начало периода приема предложений | 07.11.2024 14:55 | |
Окончание периода приема предложений | 13.11.2024 08:15 | |
Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) |
Код в ЕГРПОУ / ИНН | 14321512 |
Юридический адрес | Україна, Черкаська область, Черкаси |