Процедура закупки объявлена 27.09.2024 11:19. Дата последних изменений - 27.09.2024 11:19
Сир твердий 50% без добавок, сир кисломолочний, 9 %
Идентификатор закупки | UA-2024-09-27-003820-a | |
ID | 37f117482d41436abdf6300609260d8a | |
Идентификатор плана | UA-P-2024-09-26-010225-a |
Ожидаемая стоимость
19`600.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50%, без добавок; Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти. Добавки: ні Масова частка жиру: 50% Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 30 кг. згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки. Добавки: ні Масова частка жиру: 9% Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг. Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 100 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2024 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | Комунальне некомерційне підприємство "Міська дитяча лікарня № 5" Харківської міської ради | |
Ожидаемая стоимость | 19`600.00 Гривна (с НДС) | |
Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
27.09.24
Прием предложений
до 02.10.24
Осталось4 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!
Условия оплаты согласно договора
Событие | Поставка товара | |
Описание | 4.1. Спосіб розрахунків – безготівковий. 4.2. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару. 4.3. Ціна одиниці товару встановлюється в національній валюті України та не може бути змінена в односторонньому порядку до повного виконання сторонами зобов’язань за договором. 4.4. До рахунка додаються: накладна, сертифікати якості. | |
Тип оплаты | Постоплата | |
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
Период | 10 Календарные дни |
Спецификация закупки
1) |
Сир твердий 50%, без добавок
ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 61099, Україна, Харківська область, Харків, вул.Каденюка, буд.43
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2024
Информация по поставке партиями: згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50%, без добавок; Сир кисломолочний, 9 %)
Вимоги щодо постачання та якості товару.
Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Технічні вимоги:
Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти.
Добавки: ні
Масова частка жиру: 50%
Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я.
Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту.
Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності.
Всього: 30 кг.
згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, 9 %)
Вимоги щодо постачання та якості товару.
Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Технічні вимоги:
Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки.
Добавки: ні
Масова частка жиру: 9%
Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг.
Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту.
Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності.
Всього: 100 кг.
Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2024 року.
Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 30 кілограм
|
2) |
Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554
ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 61099, Україна, Харківська область, Харків, вул.Каденюка, буд.43
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2024
Информация по поставке партиями: згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50%, без добавок; Сир кисломолочний, 9 %)
Вимоги щодо постачання та якості товару.
Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Технічні вимоги:
Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти.
Добавки: ні
Масова частка жиру: 50%
Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я.
Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту.
Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності.
Всього: 30 кг.
згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний, 9 %)
Вимоги щодо постачання та якості товару.
Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Технічні вимоги:
Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки.
Добавки: ні
Масова частка жиру: 9%
Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг.
Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту.
Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності.
Всього: 100 кг.
Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2024 року.
Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 100 кілограм
|
Тендерная документация
Проект договора
Договір Сир твердий та Сир кисломолочний.doc
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 27.09.2024 11:17
Версия документа от: 27.09.2024 11:17
ID: ff8638d42c2a4ac986494a878cebeaa6
|
|
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 27.09.2024 11:18
Версия документа от: 27.09.2024 11:18
ID: 79bbf942db6349f7a39ad8faa311a06e
|
Oписание критериев
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Добавки : без добавок
Масова частка жиру Ожидаемое значение: 50 %
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Добавки :
Відповідність ДСТУ 4554 Ожидаемое значение: Да
Масова частка жиру Ожидаемое значение: 9 %
|
Даты и сроки
Дата публикации | 27.09.2024 11:19 | |
Начало периода приема предложений | 27.09.2024 11:19 | |
Окончание периода приема предложений | 02.10.2024 11:00 | |
Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | Комунальне некомерційне підприємство "Міська дитяча лікарня № 5" Харківської міської ради |
Код в ЕГРПОУ / ИНН | 02003528 |
Юридический адрес | 61099, Україна, Харківська область, Харків, вулиця Каденюка, будинок 43 |