Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 04.04.2025 10:26. Дата останніх змін - 11.04.2025 08:53

М'ясо: М'ясо свинини свіже, пісне, охолоджене без кістки; м'ясо яловичини свіже охолоджене без кістки; філе куряче охолоджене; стегно куряче охолоджене

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-04-04-002542-a  
ID 43098156592e4195a82d852ee5971b5e  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-04-04-002903-a  
Очікувана вартість закупівлі
668`500.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

ДИВИТИСЯ ПРОЕКТ ДОГОВОРУ

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти Глевахівської селищної ради  
Очікувана вартість закупівлі 668`500.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
04.04.25
Подання пропозицій
до 09.04.25
Кваліфікація переможця
з 09.04.25
Пропозиції розглянуті
з 09.04.25
Завершена
11.04.25

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис Розрахунки за фактично поставлений Товар проводяться в національній валюті України – гривні в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 10 робочих днів (за умови надходження бюджетних коштів на рахунок Замовника за даним кодом видатків) з дати надання Постачальником Замовнику належним чином оформленої видаткової накладної  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 09.04.2025 - 31.12.2025
Умови поставки: ДИВИТИСЯ ПРОЕКТ ДОГОВОРУ
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 700 кілограм
2)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 09.04.2025 - 31.12.2025
Умови поставки: ДИВИТИСЯ ПРОЕКТ ДОГОВОРУ
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 700 кілограм
3)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 09.04.2025 - 31.12.2025
Умови поставки: ДИВИТИСЯ ПРОЕКТ ДОГОВОРУ
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
4)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 09.04.2025 - 31.12.2025
Умови поставки: ДИВИТИСЯ ПРОЕКТ ДОГОВОРУ
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1500 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Пр. договору МЯСО 03.04.25.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.04.2025 10:23
Версія документу від: 04.04.2025 10:23
ID: c019cf1c1ed74debbc7d69216e93db4b
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.04.2025 10:26
Версія документу від: 04.04.2025 10:26
ID: c428b95e23174726a223190aface8431

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Частина: стегно
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 04.04.2025

Дати та строки

Дата публікації 04.04.2025 10:26  
Початок періоду прийому пропозицій 04.04.2025 10:26  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 09.04.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти Глевахівської селищної ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 44080284  
Юридична адреса 08631, Україна, Київська область, Фастівський р-н, селище міського типу Глеваха , вул.Вокзальна, будинок 26  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 09.04.2025 09:00
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
612`280.00
Гривня з ПДВ
2
595`100.00
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
595`100.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

240.00 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

170.00 Гривня без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

129.00 Гривня без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг

171.00 Гривня без ПДВ
Переможець
09.04.2025 22:01
2
612`280.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

283.25 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

202.40 Гривня без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

120.75 Гривня без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг

149.35 Гривня без ПДВ
Не розглядався
3
661`500.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

270.00 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

200.00 Гривня без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

175.00 Гривня без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг

175.00 Гривня без ПДВ
Не розглядався

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ФОП "Бобровницький Максим Вікторович"
Код ЄДРПОУ: 3299203838
595`100.00
Гривня з ПДВ
09.04.2025
22:01

Укладені договори

Номер договору
11042025/1
Дата підписання
11.04.2025
Дата початку дії
11.04.2025
Дата завершення дії
31.12.2025
Ціна договору
595`100.00 Гривня з ПДВ
Ціна договору без ПДВ
595`100.00 Гривня