Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 29.01.2020 02:55. Дата останніх змін - 12.02.2020 09:40

Сосиски, ковбаса -

Ідентифікатор закупівлі UA-2020-01-29-000005-a  
ID 320dc8c740974a3f9ac7bc02fb2a3b0a  
Очікувана вартість закупівлі
53`760.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Державний навчальний заклад "Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації"  
Очікувана вартість закупівлі 53`760.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 268.80 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
29.01.20
Період уточнень
до 03.02.20
Подання пропозицій
до 05.02.20
Кваліфікація переможця
з 05.02.20
Пропозиції розглянуті
з 05.02.20
Завершена
12.02.20
29.01.2020, 18:52
Дискримінаційні умови закупівлі
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовник, повідомляємо, що згідно оприлюдненого Вами оголошення встановлено дискримінаційні технічні характеристики, а саме: вказано конкретного Виробника м’ясопродуктів (Салтiвський м'ясокомбiнат, М’ясна Гільдія). Повідомляємо, що це суттєво звужує коло потенційних Учасників (Постачальників) та суперечить основним принципам проведення закупівель, а саме: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія та ефективність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників; об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій. З причини невідповідності вимогам технічних та якісних характеристик Вами було відхилено всі пропозиції постачальників у закупівлі № ЦБД UA-2020-01-14-000007-c, тому, з метою недопущення повторної відсутності пропозицій або зриву торгів, просимо Вас вказати детальні технічні характеристики товару, що вимагається, його відповідність державним стандартам та виключити з документації конкретну назву виробника.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 29.01.2020, 20:18)
Закупівля здійснюється відповідно до положень наказу ДП «Прозорро» від 19.03.2019 № 10 «Про затвердження Інструкції про порядок використання електронної системи закупівель у разі здійснення закупівель, вартість яких є меншої за вартість, що встановлена в абзацах другому та третьому частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Наказ № 10) та з урахуванням норм Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон). Умовами Закупівлі передбачені конкретні торгові марки та виробники Товарів, оскільки Замовник має позитивний досвід споживання таких Товарів.
Пропозиції учасників, які не відповідатимуть умовам Закупівлі розглядатись не будуть. Рекомендуємо врахувати вказану інформацію учасникам під час підготовки своїх Пропозицій.
Умовами Закупівлі передбачена необхідність зазначення учасниками в своїх Пропозиціях конкретне найменування пропонованого Товару, його виробника та торгову марку, а також необхідні технічні характеристики.
Відповідно до положень пункту 2 Наказу № 10 пд час оголошення закупівлі в електронної системи закупівель розміщується інформація про предмет закупівлі (вид, назва, код та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності), кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг, одиниця виміру, місце поставки, кінцева дата строку поставки).
Вимоги до предмета закупівлі, кваліфікаційні критерії, визначені замовником, проект договору, інші документи можуть бути завантажені в електронної системи закупівель окремими файлами або в електронній формі з окремими полями в електронній системі закупівель.
Замовником також може бути зазначена інформація стосовно джерела фінансування, виду та розміру забезпечення пропозицій учасників, іншої інформації, яку замовник вважає за потрібне зазначити.
Зважаючи на наведене, повідомляємо про те, що положеннями Наказу № 10 Замовник не обмежений зазначати інформацію, яку замовник вважає за потрібне, зокрема і щодо конкретної торгової марки чи виробника Товару.