Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 13.04.2021 20:08. Дата останніх змін - 30.04.2021 12:00

Надання послуг зі здійснення технічного нагляду за підрядними роботами (I та II черги) на об’єкті: «Будівництво сільського кладовища по вул. Г. Мельника в с. Зазим’є Броварського району Київської області (огорожа, відкриті автостоянки, туалети, центральний проїзд)» -

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-04-13-005755-c  
ID 06dcac3747504e7ebbfb9148a3a653de  
Очікувана вартість закупівлі
93`900.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Розрахунок здійснюється на підставі підписаного Сторонами Акту здавання-приймання послуг протягом 10 (десяти) банківських днів з дня його підписання Сторонами, шляхом перерахування коштів на поточний рахунок Виконавця по мірі надходження бюджетних коштів, призначених на оплату Договором на розрахункові рахунки Замовника.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Зазимська сільська рада Броварського району Київської області  
Очікувана вартість закупівлі 93`900.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 500.00 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Метод обрання процедури закупівлі Спрощена закупівля  
Закупівля оголошена
13.04.21
Період уточнень
до 17.04.21
Подання пропозицій
до 24.04.21
Аукціон
26.04.21
Кваліфікація переможця
з 26.04.21
Пропозиції розглянуті
з 26.04.21
Завершена
30.04.21
15.04.2021, 21:45
Роз'яснення щодо класу наслідків
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику, прошу надати роз’яснення щодо вимоги кваліфікаційної відповідності іженера з технічного нагляду, який має право виконувати технічний нагляд за об’єктом (класу наслідків (відповідальності) СС2). На підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів відповідно до умов тендерної документації необхідно підтвердження наявності у учасника досвіду із здійснення технічного нагляду за виконанням підрядних робіт на об’єктах з будівництва/ реконструкції/ капітального ремонту, парків/ скверів/ спортивних майданчиків/ проїздів/ доріг/ доріжок зокрема з:
– влаштування піщаної підготовки;
– ущільнення ґрунту;
– влаштування шарів із щебнево-піщаної суміші;
– влаштування покриття із асфальтобетону;
– влаштування покриття із дрібнорозмірних фігурних елементів брукування.
Вище наведені роботи відповідно до п. 9 постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 2017 р. № 406 будівельні роботи з відновлення елементів благоустрою, визначених Законом України «Про благоустрій населених пунктів» (елементи благоустрою - стаття 21, п.1 - покриття площ, вулиць, доріг, проїздів, алей, бульварів, тротуарів, пішохідних зон і доріжок) відносяться до об’єктів благоустрою, а об’єкти благоустрою не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію.
Виходячи з вище наведеного ми впевнені в тому що, ваші вимоги замовника до кваліфікаційного сертифікату СС2 завищені, бо дані роботи відносяться до класу наслідків (відповідальності) СС1.
Просимо надати роз’яснення відповідно до проектно-кошторисної документації, який клас наслідків та яким чином Замовник визначив (клас наслідків (відповідальності) СС2).
На нашу думку, вимога щодо кваліфікаційного сертифікату (класу наслідків (відповідальності) СС2) є дискримінаційною в даній закупівлі.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 16.04.2021, 15:56)
Доброго дня, шановний Учаснику!
Відповідні зміни будуть внесені до оголошення про проведення спрощеної закупівлі.
Дякуємо за ваше звернення!
16.04.2021, 15:15
Щодо Технічного завдання
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний замовнику прошу надати роз’яснення щодо технічного завдання пункт 3 (Докладний опис Послуг). Яке відношення має «Вивезення спеціалізованим автотранспортом твердих побутових відходів, що зберігаються в контейнерах на сміттєвих майданчиках розташованих на території с. Погреби Броварського району Київської області згідно схеми розташування (дислокації) наведеній в Таблиці 1 з подальшою їх утилізацією чи захороненням» до послуг зі здійснення технічного нагляду за підрядними роботами (I та II черги) на об’єкті: «Будівництво сільського кладовища по вул. Г. Мельника в с. Зазим’є Броварського району Київської області (огорожа, відкриті автостоянки, туалети, центральний проїзд)»
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 16.04.2021, 15:51)
Доброго дня, шановний Учаснику!
Звертаємо Вашу увагу, що (Докладний опис Послуг, технічне завдання пункт 3, «Вивезення спеціалізованим автотранспортом твердих побутових відходів, що зберігаються в контейнерах на сміттєвих майданчиках розташованих на території с. Погреби Броварського району Київської області згідно схеми розташування (дислокації) наведеній в Таблиці 1 з подальшою їх утилізацією чи захороненням» зазначено Замовником помилково та не має жодного відношення до предмету спрощеної закупівлі.
Відповідні зміни будуть внесені до оголошення про проведення спрощеної закупівлі.
Дякуємо за ваше звернення!
16.04.2021, 17:34
Щодо технічного завдання та періоду проведення робіт.
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовник, переглянувши Тендерну документацію за предметом закупівлі: Надання послуг зі здійснення технічного нагляду за підрядними роботами (I та II черги) на об’єкті: «Будівництво сільського кладовища по вул. Г. Мельника в с. Зазим’є Броварського району Київської області (огорожа, відкриті автостоянки, туалети, центральний проїзд)» Класифікація за ДК 021:2015: 71520000-9 - Послуги з нагляду за виконанням будівельних робіт, провести технічну інвентаризацію Об’єкта (обстеження на місцевості) та здійснити оцінку зазначеного Об’єкта, а також визначити фактичний обсяг, складність та характер виконання Робіт, перед поданням пропозиції не можливо, бо цей, об’єкт ще не побудовано.
В зв’язку з вищенаведеним просимо надати проектно-кошторисну документацію на «Будівництво сільського кладовища по вул. Г. Мельника в с. Зазим’є Броварського району Київської області (огорожа, відкриті автостоянки, туалети, центральний проїзд)» для визначення обсягів підрядних робіт, а також надати пояснення, яким чином можливо визначити фактичний обсяг, складність та характер виконання Робіт, якщо в тендерному завданні відсутня проектно-кошторисна документація на об’єкт будівництва.
Таким чином Замовник забезпечить вільний доступ усім учасникам до інформації про закупівлю.
Згідно переліку документів, які вимагаються для підтвердження відповідності учасників, встановленим кваліфікаційним критеріям вимагається, Кваліфікаційний сертифікат, який має бути чинним на час проведення закупівлі та всього періоду проведення робіт на об’єкті. Таким чином звертаємо Вашу увагу, що в тендерній документації невизначено чітке проведення закупівлі та період проведення робіт.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 16.04.2021, 18:41)
Доброго дня, шановний Учаснику!
Відповідні зміни будуть внесені до оголошення про проведення спрощеної закупівлі.
Дякуємо за ваше звернення!