Процедура закупівлі оголошена 31.03.2025 10:57. Дата останніх змін - 07.04.2025 16:00
Визначення актуальної ціни на категорію товарів «Консервація м’ясна та рибна»
Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-03-31-002608-a | |
ID | 9ede8ba5cd6c4614987d2561bb211ca4 |
Загальна очікувана вартість закупівлі
8`158`52502 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Увага! Умови процедури не підтверджені КЕП/ЕЦП Замовника
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Державне підприємство Міністерства оборони України «Державний оператор тилу» | |
Загальна очікувана вартість закупівлі | 8`158`525.02 Гривня (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Тендер | |
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
31.03.25
Період уточнень
до 01.04.25
Подання пропозицій
до 04.04.25
Аукціон
04.04.25
Кваліфікація переможця
з 04.04.25
Специфікація закупівлі
Лот №1. Паштети
Параметри торгів
Очікувана вартість закупівлі | 176`905.08 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 884.53 Гривня | |
Дата початку аукціону за лотом | очікується |
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 45 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Консерви “Паштети м’ясні”
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
2) |
Консерви “Паштети печінкові”
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
3) |
Консерви сніданки м'ясні
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 1. Цінова пропозиція_Консервація м'ясна та рибна.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 41461e4451134cd59a133652aa3995e8
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 2. «Калькулятор».xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: bcb308e3b2144d7193102e8f723bcb3b
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 3. Калькуляція_шаблон.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: f99cdd7ae02743f1a515a3a4100ce34e
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 4. Періоди поставки та пакування харчових продуктів.pdf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 1fd88eefc1e64249994e21ab9631c8a4
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 5. Пам'ятка вимоги до документації.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 21a2e544b4eb469489b8ff2bc8f43bec
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 6. Пам'ятка вимоги до маркування.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: d06965505aa042138796af8b7d6be8ca
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 7. Пам'ятка складські вимоги.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: e3553eb9ee4e4895a4d9c6d3faa891f0
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 8. Норми калорійності.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 857dfa13bb40480496a8be46a8ea4fb1
|
![]() |
Нетипізований документ
Оголошення запиту за категорією _Консервація.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 0415f0eac12b415a9611eb7967b95417
|
![]() |
Проект договору
Договір про співпрацю_Оновлений_24.12.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: ddb94845f2bf44789cf5e7773320b205
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
00000000
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 4d9fe19345024f73b3552c3feedf1e27
|
Лот №2. М’ясна консервація
Параметри торгів
Очікувана вартість закупівлі | 5`464`560.56 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 27`322.80 Гривня | |
Дата початку аукціону за лотом | очікується |
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 45 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Консерви м’ясорослинні в асортименті (гречана, перлова, рисова каші з яловичиною)
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
2) |
Консерви “Свинина тушкована”
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
3) |
Консерви “Яловичина тушкована вищого ґатунку”
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 1. Цінова пропозиція_Консервація м'ясна та рибна.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 41461e4451134cd59a133652aa3995e8
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 2. «Калькулятор».xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: bcb308e3b2144d7193102e8f723bcb3b
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 3. Калькуляція_шаблон.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: f99cdd7ae02743f1a515a3a4100ce34e
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 4. Періоди поставки та пакування харчових продуктів.pdf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 1fd88eefc1e64249994e21ab9631c8a4
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 5. Пам'ятка вимоги до документації.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 21a2e544b4eb469489b8ff2bc8f43bec
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 6. Пам'ятка вимоги до маркування.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: d06965505aa042138796af8b7d6be8ca
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 7. Пам'ятка складські вимоги.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: e3553eb9ee4e4895a4d9c6d3faa891f0
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 8. Норми калорійності.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 857dfa13bb40480496a8be46a8ea4fb1
|
![]() |
Нетипізований документ
Оголошення запиту за категорією _Консервація.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 0415f0eac12b415a9611eb7967b95417
|
![]() |
Проект договору
Договір про співпрацю_Оновлений_24.12.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: ddb94845f2bf44789cf5e7773320b205
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
00000000
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 4d9fe19345024f73b3552c3feedf1e27
|
Лот №3. Рибна консервація
Параметри торгів
Очікувана вартість закупівлі | 1`511`248.67 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 7`556.24 Гривня | |
Дата початку аукціону за лотом | 04.04.2025 13:01 - 04.04.2025 13:24 |
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 45 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Консерви тунець в олії
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
2) |
Консерви з риби дрібної у томаті
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
3) |
Консерви скумбрія в олії
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
4) |
Консерви рибні у томаті
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
5) |
Консерви сардини в олії
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 1. Цінова пропозиція_Консервація м'ясна та рибна.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 41461e4451134cd59a133652aa3995e8
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 2. «Калькулятор».xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: bcb308e3b2144d7193102e8f723bcb3b
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 3. Калькуляція_шаблон.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: f99cdd7ae02743f1a515a3a4100ce34e
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 4. Періоди поставки та пакування харчових продуктів.pdf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 1fd88eefc1e64249994e21ab9631c8a4
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 5. Пам'ятка вимоги до документації.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 21a2e544b4eb469489b8ff2bc8f43bec
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 6. Пам'ятка вимоги до маркування.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: d06965505aa042138796af8b7d6be8ca
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 7. Пам'ятка складські вимоги.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: e3553eb9ee4e4895a4d9c6d3faa891f0
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 8. Норми калорійності.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 857dfa13bb40480496a8be46a8ea4fb1
|
![]() |
Нетипізований документ
Оголошення запиту за категорією _Консервація.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 0415f0eac12b415a9611eb7967b95417
|
![]() |
Проект договору
Договір про співпрацю_Оновлений_24.12.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: ddb94845f2bf44789cf5e7773320b205
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
00000000
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 4d9fe19345024f73b3552c3feedf1e27
|
![]() |
Нетипізований документ
audit_9ede8ba5cd6c4614987d2561bb211ca4_8fdca47690a7401496e92960213656ca.yaml
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.04.2025 13:24
Версія документу від: 04.04.2025 13:24
ID: 38726f9d13144b0ba2da2addfaba5b07
|
Перебіг аукціону
Лот №4. Шпроти
Параметри торгів
Очікувана вартість закупівлі | 787`262.45 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 3`936.31 Гривня | |
Дата початку аукціону за лотом | очікується |
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 45 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Консерви шпроти в олії
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 1. Цінова пропозиція_Консервація м'ясна та рибна.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 41461e4451134cd59a133652aa3995e8
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 2. «Калькулятор».xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: bcb308e3b2144d7193102e8f723bcb3b
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 3. Калькуляція_шаблон.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: f99cdd7ae02743f1a515a3a4100ce34e
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 4. Періоди поставки та пакування харчових продуктів.pdf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 1fd88eefc1e64249994e21ab9631c8a4
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 5. Пам'ятка вимоги до документації.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 21a2e544b4eb469489b8ff2bc8f43bec
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 6. Пам'ятка вимоги до маркування.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: d06965505aa042138796af8b7d6be8ca
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 7. Пам'ятка складські вимоги.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: e3553eb9ee4e4895a4d9c6d3faa891f0
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 8. Норми калорійності.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 857dfa13bb40480496a8be46a8ea4fb1
|
![]() |
Нетипізований документ
Оголошення запиту за категорією _Консервація.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 0415f0eac12b415a9611eb7967b95417
|
![]() |
Проект договору
Договір про співпрацю_Оновлений_24.12.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: ddb94845f2bf44789cf5e7773320b205
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
00000000
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 4d9fe19345024f73b3552c3feedf1e27
|
Лот №5. Печінка тріски
Параметри торгів
Очікувана вартість закупівлі | 218`548.26 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 1`092.74 Гривня | |
Дата початку аукціону за лотом | очікується |
Умови оплати згідно із договором
Подія | Поставка товару | |
Тип оплати | Післяплата | |
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 45 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
Печінка тріски (консерва)
Класифікація за ДК 021:2015: 15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 0000000, 0000000000 00 000000000000
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 1. Цінова пропозиція_Консервація м'ясна та рибна.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 41461e4451134cd59a133652aa3995e8
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 2. «Калькулятор».xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: bcb308e3b2144d7193102e8f723bcb3b
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 3. Калькуляція_шаблон.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: f99cdd7ae02743f1a515a3a4100ce34e
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 4. Періоди поставки та пакування харчових продуктів.pdf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 1fd88eefc1e64249994e21ab9631c8a4
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 5. Пам'ятка вимоги до документації.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 21a2e544b4eb469489b8ff2bc8f43bec
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 6. Пам'ятка вимоги до маркування.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: d06965505aa042138796af8b7d6be8ca
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 7. Пам'ятка складські вимоги.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: e3553eb9ee4e4895a4d9c6d3faa891f0
|
![]() |
Нетипізований документ
Додаток № 8. Норми калорійності.xlsx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 857dfa13bb40480496a8be46a8ea4fb1
|
![]() |
Нетипізований документ
Оголошення запиту за категорією _Консервація.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 0415f0eac12b415a9611eb7967b95417
|
![]() |
Проект договору
Договір про співпрацю_Оновлений_24.12.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: ddb94845f2bf44789cf5e7773320b205
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
00000000
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 31.03.2025 10:57
Версія документу від: 31.03.2025 10:57
ID: 4d9fe19345024f73b3552c3feedf1e27
|
Параметри тендеру
Електронний аукціон | Так | |
Мінімальна кількість пропозицій | 1 | |
Послідовний порядок розгляду пропозицій | Так | |
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю | Так | |
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю | Так | |
Попередня кваліфікація | Ні | |
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками | Так | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
Оскарження результатів кваліфікації | Ні | |
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій | 0 | |
Тривалість кваліфікації | 0 | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 3 Календарних днів | |
Очікувана вартість | Так | |
Тривалість оскарження результатів визначення переможця | 5 Календарних днів | |
Тривалість оскарження відміни закупівлі | 0 | |
Оскарження результатів визначення переможця | Ні | |
Оскарження умов тендерної документації | Ні | |
Оскарження відміни закупівлі | Ні | |
Обмежений доступ | Так |
Опис критеріїв
Строк дії тендерної пропозиції
Строк, протягом якого тендерні пропозиції вважаються дійсними, але не менше 90 днів із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Строк дії тендерної пропозиції із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій Очікуване значення: 90 день
|
Інформування про субпідрядників/співвиконавців
У тендерній пропозиції зазначається інформація (повне найменування та місцезнаходження) щодо кожного суб’єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт чи послуг як субпідрядника/співвиконавця в обсязі не менше 20 відсотків від вартості договору про закупівлю
Посилання на законодавство
При відсутності залучених спроможностей субпідрядника/співвиконавця підтверджується, що
Учасник закупівлі спроможний виконати обсяг передбачений закупівлею робіт або послуг Очікуване значення: Так
При наявності залучених спроможностей субпідрядника/співвиконавця підтверджується, що
Обсяг залучення спроможностей інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/співвиконавців складає % від вартості договору про закупівлю Мінімальне значення: 1 відсоток
Прийнятні докази:
Документ.
|
Дати та строки
Дата публікації | 31.03.2025 10:57 | |
Завершення періоду уточнень | 01.04.2025 00:00 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 31.03.2025 10:57 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 04.04.2025 00:00 |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Державне підприємство Міністерства оборони України «Державний оператор тилу» |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 44830311 |
Юридична адреса | 04119, Україна, м. Київ, м. Київ, вул.Дегтярівська будинок 13/24 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 04.04.2025 13:24
Паштети
Статус лоту: торги не відбулись
Дата відміни: 04.04.2025 00:00
Причина відміни торгів: недостатня кількість поданий пропозицій
М’ясна консервація
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Рибна консервація
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Печінка тріски
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Протокол розкриття
М’ясна консервація
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
Рибна консервація
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
Шпроти
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
Печінка тріски
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи