Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 28.11.2024 15:35. Дата останніх змін - 28.11.2024 15:35

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-11-28-011867-a  
ID 7553c058f3004f6cb585566a904eec51  
Ідентифікатор плану UA-P-2024-11-28-009409-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Товар доставляється за рахунок Продавця. Поставка товару здійснюється згідно заявки Замовника дрібними партіями (два рази на тиждень), впродовж дії Договору. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Товар поставляється у строк не пізніше 1 робочого дня з дати одержання відповідної заявки Замовника, за адресою замовника до комори їдальні. Доставка товару здійснюється до 13 (тринадцятої) год 00 хв в робочі дні.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника БОХОНИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "ДЗВІНОЧОК" АГРОНОМІЧНОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 20`775.00 Гривня (без ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
28.11.24
Подання пропозицій
до 03.12.24
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 30 (двадцяти) календарних днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23233, Україна, Вінницька область, село Бохоники, вул. Незалежності, буд. 64 Б
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Товар доставляється за рахунок Продавця. Поставка товару здійснюється згідно заявки Замовника дрібними партіями (два рази на тиждень), впродовж дії Договору. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Товар поставляється у строк не пізніше 1 робочого дня з дати одержання відповідної заявки Замовника, за адресою замовника до комори їдальні. Доставка товару здійснюється до 13 (тринадцятої) год 00 хв в робочі дні.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 30 кілограм
2)
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23233, Україна, Вінницька область, село Бохоники, вул. Незалежності, буд. 64 Б
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Товар доставляється за рахунок Продавця. Поставка товару здійснюється згідно заявки Замовника дрібними партіями (два рази на тиждень), впродовж дії Договору. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Товар поставляється у строк не пізніше 1 робочого дня з дати одержання відповідної заявки Замовника, за адресою замовника до комори їдальні. Доставка товару здійснюється до 13 (тринадцятої) год 00 хв в робочі дні.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 15 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23233, Україна, Вінницька область, село Бохоники, вул. Незалежності, буд. 64 Б
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови постаки: Товар доставляється за рахунок Продавця. Поставка товару здійснюється згідно заявки Замовника дрібними партіями (два рази на тиждень), впродовж дії Договору. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Товар поставляється у строк не пізніше 1 робочого дня з дати одержання відповідної заявки Замовника, за адресою замовника до комори їдальні. Доставка товару здійснюється до 13 (тринадцятої) год 00 хв в робочі дні.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 80 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Договір м'ясо ЗЦП.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 28.11.2024 15:34
Версія документу від: 28.11.2024 15:34
ID: 17804e04d4194ce58e568d1cdeccf48a
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 28.11.2024 15:35
Версія документу від: 28.11.2024 15:35
ID: 53c166eff020415a8347d948be7c5567

Параметри тендеру

Електронний аукціон Ні  
Послідовний порядок розгляду пропозицій Так  
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю Так  
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю Так  
Попередня кваліфікація Ні  
Мінімальна кількість пропозицій 1  
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками Так  
Оскарження умов тендерної документації Ні  
Оскарження результатів визначення переможця Ні  
Оскарження відміни закупівлі Ні  
Обмежений доступ Ні  
Очікувана вартість Так  
Оскарження результатів кваліфікації Ні  
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій 0  
Тривалість оскарження результатів кваліфікації 0  
Тривалість оскарження результатів визначення переможця 0  
Тривалість оскарження відміни закупівлі 0  
Кількість днів для надання пояснень на звернення 0  
Тривалість кваліфікації 0  

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту : ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Термічний стан : охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Частина : м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 31
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Термічний стан : охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Частина : м'ясо стегна
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Термічний стан : охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024
Частина : філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 28.11.2024

Дати та строки

Дата публікації 28.11.2024 15:35  
Початок періоду прийому пропозицій 28.11.2024 15:35  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 03.12.2024 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника БОХОНИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "ДЗВІНОЧОК" АГРОНОМІЧНОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 26228456  
Юридична адреса 23233, Україна, Вінницька область, село Бохоники, вул. Незалежності, буд. 64 Б